Δες πώς μπορείς να γίνεις Windows 10 Insider χωρίς λογαριασμό Microsoft


Το πρόγραμμα Windows 10 Insider επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάζουν τα επερχόμενα χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος, γι’ αυτό είναι ιδανικό για όσους θέλουν να συμμετέχουν στην ανάπτυξη ενός λογισμικού και να επηρεάζουν έστω και ελάχιστα τις αποφάσεις ενός τεχνολογικού κολοσσού.

Ωραίο το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά απαιτεί να έχεις έναν λογαριασμό Microsoft συνδεδεμένο στον υπολογιστή. Ή μήπως όχι; Όχι, βέβαια, στις μέρες μας σχεδόν τα πάντα είναι δυνατά, γι’ αυτό θα σου δείξω πώς να γίνεις Windows 10 Insider χωρίς να έχεις λογαριασμό Microsoft.

Πριν προχωρήσεις έχε υπόψη σου ότι οι εκδόσεις των Windows 10 από το πρόγραμμα αυτό έχουν bugs και παρουσιάζουν πάντα σφάλματα, όχι ότι το λειτουργικό το ίδιο δεν έχει αλλά λέμε τώρα. Εφόσον γνωρίζεις σε τι πας να μπλέξεις συνέχισε να διαβάζεις.

  • Πρώτα από όλα, δημιουργείς έναν τοπικό λογαριασμό χρήστη, αν δεν έχεις ήδη
  • Μετά, κατεβάζεις το OfflineInsiderEnroll script από αυτήν τη σελίδα
  • Κάνεις δεξί κλικ στο αρχείο cmd που μόλις κατέβασες και διαλέξεις “Run as administrator”
  • Το script θα σου δείξει τα διαθέσιμα κανάλια στο Windows 10 Insider, για να διαλέξεις ένα γράφεις το γράμμα που του αντιστοιχεί και πατάς Enter
  • Θα πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση του υπολογιστή για να ενεργοποιήσεις το Microsoft Flight Signing – είναι ένα προαπαιτούμενο για να συμμετέχεις στο πρόγραμμα

Τα κατάφερες, είσαι Windows 10 Insider χωρίς να έχεις συνδέσει λογαριασμό Microsoft στον υπολογιστή. Πήγαινε στο Windows Update, κάνε έλεγχο για ενημερώσεις, και κατέβασε το τελευταίο διαθέσιμο build.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο