«ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ! Βάλτε μου τοποτηρητή» – Aυτή την εβδομάδα η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με δύο βιβλία μαζί – «Γέρων π. Εφραίμ της Αριζόνας»


Aυτή την Εβδομάδα η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με δύο βιβλία μαζί. «Γέρων Εφραίμ της Αριζόνας» το έργο, η ζωή και οι προβλέψεις του Μακαριστού Γέροντα, του πιο φωτισμένου της εποχής μας και «Ιερά κειμήλια ορθοδόξου Αγιογραφίας» η παράδοση της Αγιογραφίας μας, πλούσια εικονογραφημένη, με τις πιο ωραιότερες εικόνες της Εκκλησίας μας σε μια συλλεκτική έκδοση.

Η Εφημερίδα αφιερώνει το βασικό της θέμα στο γενναίο Αίτημα του Μητροπολίτου Περιστερίου, ο οποίος λόγω προβλημάτων υγείας δηλώνει: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ! Βάλτε μου τοποτηρητή».

Πληροφορίες θέλουν τον Ιεράρχη να ζήτησε από την Ιερά Σύνοδο να ορίσει πρόσωπο για να ασκήσει τη Διοίκηση και τον έλεγχο, αφού ο ίδιος δίνει καθημερινά μια μεγάλη μάχη. Μακάρι να διέθεταν κι άλλοι το σθένος του Ιεράρχου.

Τις φρικιαστικές στιγμές που βίωσαν όταν ο παρανοϊκός Αρχιμανδρίτης τους πέταξε καυστικό υγρό, περιγράφουν στην «Ο.Α» τα θύματα του αποτρόπαιου περιστατικού στο Συνοδικό Μέγαρο. «Αντικρύσαμε εικόνες του Δάντη!», «Είναι ένας στυγνός εγκληματίας!» αναφέρουν.

Στις σελίδες της Εφημερίδος θα διαβάσετε επίσης:

* Ξαναδίνουν «πνοή» σε ιστορικό Κελλί του Αγίου Όρους!

* Προστάτης των Εφέδρων Αξιωματικών ο Άγιος Νικήτας

* Πώς η ευλογημένη ελιά ταξίδεψε στην Κίνα και στο Ιράν μέσω ενός Έλληνα

* Έφτιαξαν λεξικό της ποντιακής διαλέκτου

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα δύο βιβλία κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο