ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Συνήθως πριν από κάθε εκλογική διαδικασία


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνήθως πριν από κάθε εκλογική διαδικασία ο καλός μας Συνάδελφος και μέλος του Συνδέσμου μας, ο οποίος εξελέγη με τις ψήφους των εν Αττική Συναδέλφων του και χρωστά στον Σύνδεσμο τις οικονομικές του υποχρεώσεις από το 2018,φροντίζει όταν τίθεται καλόπιστα ένα θέμα διαδικασίας να κατηγορεί τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ για όλα τα δεινά της Ιεροψαλτικής Τάξης.

Το συνηθίσαμε και δεν μας απασχολεί.Θα προσθέσουμε όμως πως:

* Εξαιτίας του Συνδέσμου και του κ. Καφίρη ο οποίος είναι ο έως σήμερα Ταμίας της ΟΜΣΙΕ λύθηκε το ζήτημα των οφειλών και των μισθώσεων της έδρας της ΟΜΣΙΕ.

* Εξαιτίας του εννοώντας του Προέδρου της ΟΜΣΙΕ δεν προχώρησε η λύση για τον αρχικό διορισμό 1.100 συναδέλφων στο Δημόσιο και της τροποποιήσεως του Κανονισμού Ιεροψαλτών.

* Εξαιτίας του Συνδέσμου και της κατά τα λεγόμενα του Προέδρου παρέας εξελέγησαν στο Δ.Σ της ΟΜΣΙΕ οι συνεργάτες του δηλαδή οι κ.κ.Συμεωνίδης, Γιαννακάκης, Καφίρης, Λιλιόπουλος.

* Ο Σύνδεσμος δεν ευθύνεται για το γεγονός πως τέσσερα (4) χρόνια η ΟΜΣΙΕ δεν δύναται να νομιμοποιήσει τον Τραπεζικό της λογαριασμό σύμφωνα με την έκθεση της Εξελεγκτικής της Επιτροπής.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ δεν αποτελεί παρέα απόδειξη του γεγονότος πως παρουσίασε μια πλήρη μελέτη Νομικών, Οικονομολόγων και Εργατολόγων για την λύση ή έστω την απαρχή της λύσεως ενός ζητήματος που απασχολεί την Ιεροψαλτική κοινότητα.

Αν η Διοικούσα Εκκλησία και η Ελληνική Πολιτεία παίρνουν στα σοβαρά περισσότερο τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ απ’ ότι την ΟΜ.ΣΙ.Ε αυτό είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί και μας απασχόλησε και στο παρελθόν.

Για τον λόγο αυτό λοιπόν οι διαδικασίες θα γίνουν με τρόπο που να διασφαλίζουν την σοβαρότητα του Οργάνου και την επιτέλους συνεργασία όλων των Ιεροψαλτικών δυνάμεων με δημοκρατικότητα και σοβαρότητα.

Εκλογές με zoom και messenger φυσικά δεν γίνονται αφού δεν εξασφαλίζουν την μυστικότητα της ψηφοφορίας και για τον λόγο αυτό επισυνάπτουμε και τα σχετικά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σπ.Καμπίτσης

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο