Γιατί καλύπτουν τον πλαστογράφο; – Aυτή την Εβδομάδα η «Ορθόδοξη Αλήθεια»


Aυτή την Εβδομάδα η «Ορθόδοξη Αλήθεια» προσφέρει στους αναγνώστες της δύο μοναδικά βιβλία. Το πρώτο αφορά στον Εθνομάρτυρα Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομο, του Σαράντου Καργάκου, και το δεύτερο, το «Γεροντικό του Σινά» του Μιλτιάδη Βιτάλη, είναι ένα οδοιπορικό εκεί όπου έζησαν και έδρασαν σπουδαίοι Γέροντες.

Διαβάστε στο βασικό θέμα της Εφημερίδας υπό τον τίτλο: «Γιατί καλύπτουν τον πλαστογράφο;» για το θρίλερ με το φιάσκο της παραίτησης του Θήρας κ. Σεραφείμ, την οργισμένη διάψευση του Ιεράρχη και το αξιοπερίεργο χειρόγραφο! Οπως λένε οι κακές γλώσσες, ο δράστης είναι «δελφίνος», τον οποίο, μάλιστα, γνωρίζουν στην Ιερά Σύνοδο αλλά επιλέγουν τη σιωπή. Μήπως κάποιοι προωθούν τον ανυπόμονο υποψήφιο;

Διαβάστε επίσης στην εφημερίδα:

* Μούδιασμα στις Ιερές Μητροπόλεις των Νέων Χωρών για την Πρόσκληση του Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου: Εμπειροι στην Εκκλησία λένε πως η υπόθεση θα προστεθεί ως ένα ακόμη πεδίο συντήρησης του ήδη μουδιασμένου κλίματος ανάμεσα σε Φανάρι και Αθήνα

* Το «αηδόνι» στο Περιβόλι της Παναγιάς: Ενα αφιέρωμα της «Ο.Α» στον Διακο-Διονύση Φιρφιρή, κατά κόσμον Δημήτριο Κούκο, τον σπουδαίο αυτό ιεροψάλτη. Φέτος συμπληρώθηκαν 31 χρόνια από την εκδημία του το 1990.

* Ιερή «πλάτη» στους εμβολιασμούς: Την αρχή έκανε η ενορία του Αγίου Νικολάου Αρχανών Κρήτης. Κινητά Συνεργεία ξεκίνησαν πιλοτικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε πλατείες έξω από Ιερούς Ναούς.

* «Δοξάζω τον Κύριο που αποτέλεσα ένα λιθαράκι στη λειτουργία της Εκκλησίας μας!»:

Η αποκαλυπτική Συνέντευξη του π. Χρήστου Παππά, του πρώτου Ελληνα Ορθόδοξου ιερέα που χειροτονήθηκε το καλοκαίρι του 1991 -μετά την πτώση του παλαιού καθεστώτος από τον μετέπειτα Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας.

Ο ιερέας μιλά στην «Ο.Α.» για τα σημαντικότερα κεφάλαια του βίου του και το ιερατικό του έργο επί 30 συναπτά έτη.

* Η ανηλεής εξόντωση των Ελλήνων του Πόντου στην Αμάσεια: 100 χρόνια από τις δίκες-παρωδία, το καλοκαίρι του 1921, που απετέλεσαν μέρος του αποτρόπαιου σχεδίου των Τούρκων να εξολοθρεύσουν με τις πιο δόλιες μεθοδεύσεις το Ελληνικό στοιχείο.

Αρθρογραφούν οι: π. Ιάκωβος Κανάκης, π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, π. Ευάγγελος Φεγγούλης, η Κέλλυ Μπουρδάρα, κ.ά.

Η απλή έκδοση της Εφημερίδας κοστίζει 1,5 ευρώ, ενώ η έκδοση με την προσφορά κοστίζει 3,90 ευρώ.



Να σημειωθεί ότι η «Ορθόδοξη Αλήθεια», εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr

Visits: 5


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο