Βασικός προορισμός για τους Ρουμάνους Προσκυνητές στα Προσκυνήματα της Ελληνικής Επικράτειας (VIDEO)


Η 15η Μαϊου θα αποτελέσει και επίσημα την ημέρα Έναρξης της Τουριστικής Περιόδου για την Ελλάδα. Ένας από τους βασικούς πυλώνες στον τομέα αυτό είναι και ο Προσκυνηματικός Τουρισμός ο οποίος προσελκύει κόσμο από ομόδοξες χώρες.

Οι Ρουμάνοι, ωστόσο, ήδη ετοιμάζονται να επισκεφθούν τη χώρα μας με το Τουριστικό Γραφείο του Πατριαρχείου Ρουμανίας «Basilica» να έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό των ταξιδιών. «Είναι ένας πολυαναμενόμενος προορισμός, ένας προορισμός για τον οποίο οι προσκυνητές μας ρωτούσαν πάντα. Η Ελλάδα έχει μια ιδιαίτερη γοητεία και γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να επισκεφθεί ο κόσμος τα προσκυνήματα σε αυτόν τον προορισμό», δήλωσε στην τηλεόραση Trinitas η Αικατερίνα Βιρκολίτσι, Διευθύντρια Ανάπτυξης Ecaterina Vîrcolici, της Basilica Travel.

Για να εισέλθουν οι Προσκυνητές στην Ελλάδα θα πρέπει να παρουσιάσουν αρνητικό τεστ ή πιστοποιητικό εμβολιασμού. Ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέξουν, οι προσκυνητές θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν μέρη όπως Άγιον Όρους, τον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα, τα προσκυνήματα της Εύβοιας, αλλά και τη μονή του Οσίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο