Αύγουστος, αφιερωμένος στην Μητέρα του κόσμου,την Παναγία μας


Η Παναγία δεν έπαψε ούτε στιγμή να αγαπά και να προστατεύει τους ανθρώπους και να μεριμνά για τη σωτηρία τους. Πολλά είναι τα #θαύματά της μέσα στους αιώνες και μεγάλη η βοήθειά της στους ανθρώπους που παρακαλούν τη χάρη της.

📚“H Σέβη άνοιξε με προσοχή το καρυδένιο σεντούκι και μπροστά της απλώθηκαν όλες οι αναμνήσεις και η ζωή της γιαγιάς της. Καθώς παραμέρισε τις παλές δαντέλες, τις περίτεχνες καρφίτσες, τις ξεθωριασμένες φωτογραφίες και τα κιτρινισμένα Προσευχητάρια, το βλέμμα της τράβηξε ένα κόκκινο παλιό view master! Ουάου, είχα τέτοια παιχνίδια τα παλιά χρόνια;
Αυτό πρέπει να είναι τα μαμάς, είπε ο Γεράσιμος και αρπαξε το παιχνίδι. «Προσκύνημα στην Παναγία» έγραφε η χάρτινη στρογγυλή ταινία που είχε μέσα.

👧👦Η Σέβη και ο Γεράσιμος οι ήρωες αυτής της ιστορίας, θα ταξιδέψουν νοητά στους Αγίους Τόπους, όπου περπάτησε και έζησε η #Παναγία μας, θα μάθουν για τη ζωή της και με την ευλογία της θα ανακαλύψουν τη χαμένη εικόνα!

✅Eνα εμπεριστατωμένο βιβλίο για την Παναγία, τη ζωή της και την παρουσία της στον κόσμο!

#Η_Παναγία_και_η_χαμένη_εικόνα, της Πηνελόπης και Μαρίας Μωραΐτου,
Eικονογράφηση: Θάνος Τσίλης-Εύα Καραντινού
Η #ζωή και τα #προσκυνήματα της #Παναγίας μέσα από τα μάτια δύο παιδιών

🛒Για Online αγορά https://bit.ly/2TGOOy6

Εκδόσεις Πορφύρα
Τ 2130291224, www.porphyrabooks.gr

________________________________

Κάνοντας τις παραγγελίες σας για τους Αναγνώστες του Πρακτορείου Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτισμικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr να επισημάνετε ότι είστε Αναγνώστες του ιστολογίου ώστε να αποκτήσετε την έξτρα Έκπτωση -15%

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο