Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»: «Πόσο ξέρουμε την Ελλάδα;» Β’ τόμος, «Κ»


«Πόσο ξέρουμε την Ελλάδα;», o B’ τόμος του Τεστ Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση. Περιμένοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, δοκιμάζουμε τις γνώσεις μας για τους πολιτικούς θεσμούς και το σύνταγμα σε ένα πρωτότυπο activity book. Πόσες ερωτήσεις θα απαντήσουμε σωστά;
Μαζί, στο «Κ» αυτής της Κυριακής, η ζωή στην εποχή της Α.Ι. Ματιές στο μέλλον που υπόσχεται (ή απειλεί) να αλλάξει τη ζωή μας.

Κάθε Κυριακή η «Καθημερινή» έχει κάτι για όλους!

«Πόσο Ξέρουμε την Ελλάδα;» τόμος Β’ – Πολιτισμός και Πολιτικοί Θεσμοί, αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Ένα πρωτότυπο activity book για να δοκιμάσουμε τις γνώσεις μας 

Ημέρα εκλογών η 21η Μαΐου, και η «Καθημερινή της Κυριακής» προσφέρει τον δεύτερο τόμο της σειράς «Πόσο Ξέρουμε την Ελλάδα;», με τις ερωτήσεις του Τεστ Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση, αλλά και τις απαντήσεις. Δοκιμάζουμε τις γνώσεις μας, φρεσκάρουμε όσα ξέρουμε αλλά και μαθαίνουμε όσα δεν γνωρίζουμε κάνοντας το τεστ που δίνουν όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν την ελληνική υπηκοότητα. 

Αυτή την Κυριακή, Πολιτισμός και Πολιτικοί Θεσμοί. Δύο πλευρές της ταυτότητάς μας με ιδιαίτερο βάθος όταν μιλάμε για τη γενέτειρα της τραγωδίας και της Δημοκρατίας: από το παλαιότερο ανθρώπινο λείψανο και τους Μίνωες, μέχρι την Κοιμωμένη του Χαλεπά και τη Μαρία Κάλλας, και από τις αρμοδιότητες του Δικαστηρίου Αγωγών Κακοδικίας και την ένταξή μας στην ΕΟΚ, μέχρι τη σωστή προσφώνηση της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μια επιμελημένη έκδοση υψηλής αισθητικής με πλούσια εικονογράφηση. Όσο λοιπόν περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών, έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γνώσεις μας για τους πολιτικούς θεσμούς, το Σύνταγμα και το πολίτευμα. Θα τα καταφέρουμε;

«Πόσο Ξέρουμε Την Ελλάδα;». Ο δεύτερος τόμος, την Κυριακή 21 Μαΐου με την «Καθημερινή».

Visits: 3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο