Από την Φωτιά στην Αττική: Αυτός είναι ο Εθελοντής Πυροσβέστης που πέθανε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία


Τεράστια θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου από την πύρινη λαίλαπα που προκάλεσε ανυπολόγιστες καταστροφές στην Αττική όπου περιουσίες εξαφανίστηκαν σε μια στιγμή ενώ στάχτη έγιναν ατέλειωτα στρέμματα παρθένου δάσους.

Ο Βασίλης Φιλώρας, πατέρας δύο παιδιών, ήταν ο άτυχος Εθελοντής Πυροσβέστης που έχασε τη ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Ο 38χρονος Βασίλης Φιλώρας, που συμμετείχε στην κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς έχασε τη ζωή του, από χτύπημα μετά από πτώση στύλου της ΔΕΗ.

«Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πώς θα πεθάνεις». Με αυτά τα λόγια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον άτυχο Βασίλη, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών. «Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πώς θα ζήσεις. Ο φίλος, συνάνθρωπος μας, Σύζυγος και Πατέρας δυο παιδιών, Βασίλης & Φλώρας, έζησε την κάθε του μέρα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη. Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως Εθελοντής Πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία», καταλήγουν.

Η Κηδεία του έγινε την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 στον Ιερο ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στα Άνω Λιόσια.

«Την 14:00 διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ Κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, Ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια Ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα», αναφερόταν στο Δελτίο Τύπου του Νοσοκομείο ΚΑΤ, για τις συνθήκες του θανάτου του.

Αν θέλετε να βοηθήσετε την οικογένεια οικονομικώς στείλτε κατευθείαν στον λογαριασμό τραπέζης που αναγράφει παρακάτω.

Όλοι όσοι μπορούν μια δωρεά προς την οικογένειά ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:

ΑΙΓΛΗ ΚΑΜΠΑΚΟΥ

IBAN: GR 6601718580006858123878503

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο