Αποκλειστικό: Με τηλεδιάσκεψη συγκαλείται η νέα Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον Μήνα Απριλίου 2020


Ενόψει της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος και του υπόλοιπου της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής που απομένει και με δεδομένο ότι δεν επιτρέπεται και δεν αντέχεται να μην τελούνται Θείες Ακολουθίες η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να επανέλθει.

Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα θα συγκληθεί η Διαρκής Ιερά Σύνοδος για να αποφασίσουν τι θα γίνει με τις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η Συνεδρίαση θα γίνει την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020 το απόγευμα μέσω Τηλεδιασκέψεως. Οι ίδιες πηγες αναφέρουν ότι τα Μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου αναμένεται να ζητήσουν επίσημα από την Ελληνική Κυβέρνηση να επιτρέψει να τελούνται Θείες Λειτουργίες και Ακολουθίες, σε όλους τους Ναούς χωρίς την συμμετοχή πιστών.

Visits: 0


2 thoughts on “Αποκλειστικό: Με τηλεδιάσκεψη συγκαλείται η νέα Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον Μήνα Απριλίου 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο