Απεργία 16 Ιουνίου 2021: Χειρόφρενο στους συρμούς του Μετρό – Με Στάσεις Εργασίας και τα Λεωφορεία


Σε νέα 24ωρη Απεργία προχώρησαν τη Τετάρτη (16-06- 2021) οι εργαζόμενοι του Μετρό, αντιδρώντας για τον νέο Νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα Εργασιακά, το οποίο αναμενώταν να ψηφιστεί την ίδια ημέρα.

Σύμφωνα με Ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων στη Λειτουργία του Μετρό Αθήνας (ΣΕΛΜΑ), συμμετέχει στις κινητοποιήσεις καθώς επίσης και στο Συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στις 18:00 το απόγευμα διαδηλώνοντας ενάντια στην κατάργηση του 8ώρου, τις Ατομικές Συμβάσεις Εργασίας, την κατάργηση του ΣΕΠΕ, την αποδυνάμωση της Απεργίας, την κατάργηση των ΣΣΕ και την επίθεση στα Συνδικάτα.

Τα Λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ την ημέρα των κινητοποιήσεων, με δύο Στάσεις Εργασίας στην αρχή και τη λήξη της βάρδιας.

Ταυτόχρονα η ΑΔΕΔΥ Αποφάσισε τη Διοργάνωση Πορείας Διαμαρτυρίας στις 16 Ιουνίου 2021, στις 11:00 πμ, στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Το “παρών” τόσο στην απεργία όσο και στις συγκεντρώσεις και στα Συλλαλητήρια που θα γίνουν εκείνη την ημέρα σε όλες τις Πόλεις της χώρας. Αυτό το νομοσχέδιο δεν πρέπει να ψηφιστεί, πρέπει να αποσυρθεί τώρα!» αναφέρει στην Ανακοίνωση.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο