Κάποιοι θέλουν να φιμώσουν το Εκκλησιαστικό Ιστολόγιο Lavaron.com.gr με χαρακτηρισμούς & απειλές αλλά δεν θα τους περάσει


Περίεργα τηλεφωνήματα έχουμε δεχτεί με απόκρυψη κλήσεων αλλά και E-mail για την Εκκλησιαστική ιστοσελίδα http://www.lavaron.com.gr το τελευταίο διάστημα από κάποιους ανθρώπους που δεν σέβονται τον εαυτό τους, αλλά και τον κοντινό τους περίγυρο και μας απειλούν για να κατεβάσουμε κάποια άρθρα μας.
Η Συντακτική ομάδα του Εκκλησιαστικού Ιστολογίου http://www.lavaron.com.gr , με σεβασμό στους αναγνώστες μας και τους υποστηρικτές μας, δηλώνουμε ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να ενδώσουμε στις γελοίες απειλές και χαρακτηρισμούς που δεχόμαστε και δεν θα τους κάνουμε την χάρη να κατεβάσουμε ούτε μισό άρθρο.
Έχουμε μάθει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί, κάτι που προφανώς κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν και θέλουν να μένουν κάποια πράγματα στο σκοτάδι.
Τους αφήνουμε στο σκοτάδι τους, τους επιστρέφουμε τις απειλές τους και τους ζητάμε να σεβαστούν τουλάχιστον τον περίγυρο τους και την προσπάθεια του, αλλά και τους αναγνώστες μας και πολίτες αυτού του τόπου, αφού όπως φάνηκε δεν μπορούν να σεβαστούν τον ίδιο τους τον εαυτό.
Θέλουμε να τονίσουμε πως τα άρθρα που ανεβάζουμε μπαίνουν με γνώμονα το ενδιαφέρον που πιστεύουμε ότι θα δείξει ο αναγνώστης χωρίς να είμαστε εμπαθείς με κανέναν, ή υποκεινούμενοι από κάποιον.
Το Εκκλησιαστικό Ιστολόγιο http://www.lavaron.com.gr είναι ανεξάρτητο, θα πούμε μπράβο σε ότι κρίνουμε σωστό, αλλά θα τονίσουμε και το λάθος.

 
ΥΓ 1. Γιατί εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και από κανέναν.
ΥΓ 2. Ελπίζουμε να μην επανέλθουμε στο θέμα.
ΥΓ 3. Όλα τα παραπάνω με φιλική διάθεση, όπως μας είπαν και εμάς.


Για το Lavaron.com.gr

Visits: 4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο