Έκτακτο – Εκοιμήθη η αδελφή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά η έξυπνη της υπόθεσης περί του εμβολίου του προδρόμου του Αντιχρίστου μάλλον


Εκοιμήθη μετά από μάχη με τον Κορωνοϊό σε ηλικία 79 Ετών η αδερφή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, Ελένη Παπαχρήστου, η οποία ήταν τυφλή από την ηλικία των 7 Ετών.

Οι λόγοι που ο Σεβασμιώτατος δεν ήθελε να νοσηλευτεί και έμενε στο σπίτι πολλές φορές χωρίς να πηγαίνει ούτε και στο Επισκοπείο ήταν γιατί η αδελφή του είχε νοσήσει και ήθελε να την περιθάλψει.

Η 79χρονη γυναίκα είχε διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ, αφού αφενός η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου έχει πάψει να λειτουργεί από το καλοκαίρι ως ΜΕΘ Κορωνοϊού και αφετέρου διότι κρίθηκε αδύνατη η διακομιδή της τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, όταν ο αδερφός της, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, είχε μεταφερθεί διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται ακόμη.

Αναμένεται Δελτίο Τύπου από την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Visits: 16


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο