Όλοι μαζί τα καταφέραμε για τον Αλέξανδρο


Όλοι μαζί τα καταφέραμε!

Μέσα σε μια εβδομάδα συλλέχθηκε το ποσό των 49.000€ το οποίο κρίνεται αρκετό ώστε να καλυφθούν όλα τα έξοδα μεταφοράς, θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Έσσεν, διαμονής, διατροφής και υπηρεσιών μετάφρασης του Αλέξανδρου Εφραιμίδη και της μητέρας του στη Γερμανία.

Τα αεροπορικά εισιτήρια έχουν ήδη κλειστεί και οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 24 Φεβρουαρίου 2021. Η θεραπεία του νεαρού θα ξεκινήσει στις 10 Μαρτίου 2021 και θα διαρκέσει για περίπου 2 μήνες.

Από τις 12.2.2021, κατατέθηκε το ποσό των 37.000€ στο λογαριασμό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Έσσεν (29.000€ για τις ανάγκες θεραπείας, συν 8.000€, ποσό εγγύησης απαιτούμενο από το Νοσοκομείο, καθώς μπορεί να προκύψουν επιπρόσθετα έξοδα νοσηλείας).

Το υπολειπόμενο ποσό προσφέρεται στην οικογένεια με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες τους για το απαιτούμενο διάστημα.

Εκ μέρους της οικογένειας ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που από την πρώτη στιγμή στηρίξατε εμπράκτως τον αγώνα μας και συνεισφέρατε καθοριστικά έτσι ώστε να προσφέρουμε σε ένα νέο άνθρωπο τη ζωή που του αξίζει!

Ο Οργανισμός Πράξη Αγάπης θα βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε όλα τα επίπεδα, έως ότου αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του Αλέξανδρου και θα σας ενημερώνει σχετικά με την πορεία του!

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο