Ψήφισμα Ιερατικής Σύναξης για τα τεκταινόμενα στο Φυλάκιο της Ορεστιάδος


Κατά την πρώτη για το νέο Έτος Ιερατική Σύναξη, που πραγματοποιήθηκε στο Διδυμότειχο, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού, οι Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, μετά από συζήτηση, Αποφάσισαν ομόφωνα να δημοσιοποιήσουν την αγωνία τους για όσα τεκταίνονται τον τελευταίο καιρό στο Φυλάκιο της Ορεστιάδος.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το ψήφισμα της Ιερατικής Σύναξης που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου:

Έχοντες βαθιά συναίσθηση της ποιμαντικής μας ευθύνης έναντι του ακριτικού λαού, που κληθήκαμε με την Πρόνοια του Θεού να διακονήσουμε, εκφράζουμε την κάθετη και απόλυτη αντίθεση μας στην πρόθεση της Κυβέρνησης για οποιαδήποτε επέκταση και ενίσχυση των Περιφερειακών δομών της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΥΠΥΤ) στο Δ.Δ. Φυλακίου Έβρου, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Θράκης, για ευνόητους εθνικούς λόγους, εφιστώντας την προσοχή όλων των κρατικών φορέων και του λαού μας για την ανάγκη συνέχισης του διαλόγου και οικοδόμησης κλίματος ομόνοιας και ομοφροσύνης.

Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι μαζί ενωμένοι· με τη σύμπραξη του λαού, του Κλήρου και των φορέων του Κράτους, αποτρέψαμε την αθρόα εισβολή των μεταναστών τον Φεβρουάριο – Μάρτιο 2020 και έτσι αναδείχθηκε διεθνώς η μεθόδευση της γείτονος για τη χρησιμοποίηση των δυστυχών αυτών συνανθρώπων μας ως εργαλείο αποσταθεροποίησης.

Visits: 4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο