Χάκερς επιτέθηκαν στον επίσημο ιστότοπο της Σερβικής Εκκλησίας


Συνεχιζόμενες επιθέσεις από χάκερς δέχεται η επίσημη σελίδα του Πατριαρχείου Σερβίας (spc.rs). Μάλιστα, όπως σημειώνει η Υπηρεσία Τύπου και Ενημέρωσης της Σερβικής Εκκλησίας μπορεί οι επιθέσεις να μην είναι κάτι πρωτόγνωρο καθώς έχουν γίνει και κατά το παρελθόν παρόμοιες ενέργειες, αυτή τη φορά όμως το πλήγμα ήταν μεγαλύτερο από τις προηγούμενες περιπτώσεις καθώς τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά.

“Ενημερώνουμε το κοινό ότι όλες οι τρέχουσες και σημαντικές πληροφορίες θα δημοσιεύονται μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook «Πατριάρχης Σερβίας Πορφύριος» ( https://www.facebook.com/patrijarhporfirije ) και στον επίσημο λογαριασμό «Χ» της Υπηρεσίας Πληροφοριών ( https://x.com/infosluzbaspc?s=21 )”, αναφέρει η Ανακοίνωση του Πατριαρχείου Σερβίας.

Από την πλευρά της Σερβικής Εκκλησίας έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες Ενέργειες προς τις Αρχές και έχουν ληφθεί όλα τα Μέτρα μέχρι να Αποκατασταθεί η ζημιά που προήλθε από την επίθεση της Διαδικτυακής πειρατείας. Μέχρι την Αποκατάσταση του προβλήματος η Επίσημη Ενημέρωση θα γίνεται μόνο από τα προαναφερθέντα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Views: 28


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο