Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων: Περισσότερες από 20.000 Προσλήψεις Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών για το Σχολικό Έτος 2019 – 2020


Ανακοινώθηκαν οι λίστες με τους Αναπληρωτές που προσλαμβάνονται για το Σχολικό Έτος 2019 – 2020. Όπως Ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, οι 16.191 Προσλήψεις αφορούν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και 4.367 την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Όπως αναφέρουν πρόκειται για την πρώτη φάση των Προσλήψεων. Όταν διαπιστωθούν που εξακολουθούν να υπάρχουν κενά θα προχωρήσει και η δεύτερη φάση.

Επίσης Ανακοινώθηκαν οι Προσλήψεις 3.943 Ψυχολόγων, Νοσηλευτών και Κοινωνικών Λειτουργών.

Μειωμένα εισιτήρια για το διάστημα μετακίνησης των εκπαιδευτικών

Έκπτωση 50% θα έχουν στις Μεταφορές τους οι Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί που θα υπηρετήσουν κατά το Σχολικό Έτος 2019 – 2020 και κατά τη Χρονική Περίοδο μετακίνησης προς τους Τόπους Διορισμών τους.

Το Υπουργείο Παιδείας, σε συνεργασία με τις Ακτοπλοϊκές Εταιρείες, την TΡΑΙΝΟΣΕ και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών – ΚΤΕΛ Ανακοίνωσαν τη σχετική Παροχή, που αφορά στα Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια και στα Εισιτήρια των οχημάτων τους (ΙΧ και δίκυκλα).

Για το διάστημα από 5 έως και 11/9/2019

  • Αegean Speed Lines
  • Minoan Lines
  • Levante Ferries
  • Anes Ferries
  • Golden Star Ferries
  • Goutos Lines

Από 5 έως και 13/9/2019

Και από 5 έως 15/9/2019

  • Superfast Ferries – Bluestar Ferries – Hellenic Seaways

Επίσης 50% στα εισιτήρια των τρένων και των λεωφορείων.

Για τα απαραίτητα Δικαιολογητικά Έκδοσης των Εκπτωτικών Εισιτηρίων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τις παραπάνω Εταιρείες.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο