Υποδοχή Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Μπραχάμι


Με λαμπρότητα και πλήθος πιστών πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7:30 το πρωί, η Πανηγυρική Υποδοχή, έμπροσθεν του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αττικής (Μπραχάμι), του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως του Θαυματουργού.
Την Ιερά Λειψανοθήκη κόμισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ στα προπύλαια του Ιερού Ναού πλαισιωμένος από τους Πανοσιολογιωτάτους Αρχιμανδρίτες π. Φιλόθεο και π. Σάββα και λοιπό Ιερατείο.
Τα χαριτόβρυτα Λείψανα του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού αλλά και του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Δημητρίου, τοποθετήθηκαν εντός του Ιερού Ναού σε ειδικό χώρο και θα παραμείνουν μέχρι το πέρας των “ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ” για ασπασμό από τους πιστούς.
Ακολούθησε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ο οποίος Κήρυξε και το Θείο Λόγο.
Προ της Ιεράς Απολύσεως έγιναν Προσφωνήσεις και Αντιφωνήσεις από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Ματθαίο Χάλαρη και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ αντιστοίχως.
Η ”Τιμία Δεξία του Αγίου Νεκταρίου” θα παραμείνει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι από την Κυριακή 6 Ὀκτωβρίου 2019 ἕως καί τή Δευτέρα 28η Ὀκτωβρίου 2019.

Visits: 3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο