Τσατσαρωνάκειο Πολυκέντρο: Ξεκινούν οι Δράσεις για το Νέο Έτος


Από το Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολυκέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, ανακοινώνεται ότι ξεκινουν πολλές και ποικίλες δράσεις  για το νέο έτος.

«Επέλεξε τη δραστηριότητα που σου ταιριάζει…»

Κοινωνικά Φροντιστήρια

Στην προσπάθεια έμπρακτης στήριξης της Μαθητιώσας Νεολαίας της ευρύτερης περιοχής λειτουργούν Φροντιστήρια για Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, με έμπειρους Εκπαιδευτικούς.

Ωδείο ΙΜΚΣ

Οργανωμένο Ωδείο με έμπειρους και καταξιωμένους διδασκάλους, μουσικούς υπό την καθοδήγηση Καλλιτεχνικού Διευθυντή, (Καστρινάκης Ιωάννης) με σπουδές και Πτυχία αναγνωρισμένα από το Κράτος.

Λειτουργούν Σχολές:

1. Βυζαντινής Μουσικής,

2. Κλασικής και Μοντέρνας Μουσικής: α)Πιάνο, β) Κλασικό Βιολί, γ) Κλασική Κιθάρα, δ) Αρμόνιο ε) Drums

3. Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής: α). Βιολί, β) Λύρα, γ) Λαούτο, δ) Μπουζούκι, ε) Ούτι

4. Μουσικής Προπαιδείας (Ηλικίες 4-7 ετών), 5. Σχολή Χορωδιών: α) Βυζαντινή- Παραδοσιακή, β) Έντεχνη, γ) Παιδική, δ)Εφηβική.

Συμμετοχή σε Συναυλίες και Μουσικά Σύνολα.

Εργαστήριο Πληροφορικής Η/Υ

Πλήρες οργανωμένο, πιστοποιημένο εργαστήριο, Κέντρο Εκμάθησης Η/Υ. Η εκπαίδευση και οι εξετάσεις γίνονται στο Κέντρο μας, με σύγχρονο εξοπλισμό και καθορισμένη δομή.  Κατόπιν επιτυχών εξετάσεων ο μαθητής αποκτά Πτυχία εγκεκριμένα από τον ΕΟΠΠΕΠ και αναγνωρισμένα από τον Α.Σ.Ε.Π.

Εκπαιδευτική Ρομποτική 

Χρησιμοποιώντας την Ρομποτική οι μαθητές εξοικειώνονται με τις επιστήμες και επιτυγχάνεται η ανάπτυξη σύγχρονων δεξιοτήτων. Αναπτύσσεται επίσης η ομαδικότητα και η συνεργασία. Διδάσκει πιστοποιημένος Καθηγητής Ρομποτικής. 

 Ακαδημία Σκάκι 

Το Τσατσαρωνάκειο,  σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου, διοργανώνουν μαθήματα Σκακιού, δυο φορές την εβδομάδα, από μιάμιση ώρα ανά φορά Χρέη επικεφαλή προπονητή  κ. Γιώργος Μυλωνάκης.

Σχολή Αγιογραφίας 

Η Σχολή στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Διδάσκει η έμπειρη και καταξιωμένη Αγιογράφος κ. Κωνσταντίνα Στεφανάκη, συνεργάτιδα της ΟΑΚ.

Πληροφορίες – Εγγραφές:

Καθημερινά: από  14.00 μ.μ. έως 21.00 μ.μ.

Υπεύθυνος: κ. Αριστοτέλης Ξανθουδάκης

Τηλέφωνο: 28220-24184. Ε-mail: tsatsaronakio@imks.gr

Επισκέψεις: 20


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο