Τρίτη 22/03/2022 στις 19:00 – «Πνευματικοί Αντίλαλοι» – Στην Εκπομπή ο Πάνος Αβραμόπουλος συνομιλεί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομο για την προσφορά του Κλήρου στον Αγώνα της Εθνεγερσίας (LIVE)


Τρίτη 22/03/2022 στις 19:00 – «Πνευματικοί Αντίλαλοι» – Στην Εκπομπή ο Πάνος Αβραμόπουλος συνομιλεί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομο για την προσφορά του Κλήρου στον Αγώνα της Εθνεγερσίας.

Για την Συμβολή του Αγίου Όρους και του κορυφαίου Αγωνιστή της Επανάστασης, Εμμανουήλ Παππά, στην Απελευθέρωση του Γένους.

Αναφέρονται επίσης και στη μεγάλη προσφορά του κλήρου που μέσα από πολύκλαδες Δράσεις και συνεισφορές, πότισε τις ρίζες του σκλαβωμένου Γένους και το βοήθησε να αποτινάξει τον βαρύν και απαραδειγμάτιστον ζυγόν της Οθωμανικής δουλείας.

Τέλος, αναφέρονται στην προσφορά και συμβολή του Κλήρου στον Φωτισμό του Γένους, που με τους λογίους του Ευγένιο Βούλγαρη, Άνθιμο Γαζή, Άγιο Κοσμά Αιτωλό και άλλους επιφανείς Δασκάλους του, δρομολόγησαν τον Νεοελληνικό Διαφωτισμό.

Συντονιστείτε στο http://pemptousia.fm

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο