Τρίτη δόση για όλους τους Εργαζόμενους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής πλην εξαιρέσεων


Τρίτη δόση για όλους τους Εργαζόμενους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής πλην εξαιρέσεων
γ

Ανακοίνωση για την απαραίτητη χορήγηση της ενισχυτικής δόσης του εμβολίου κατά της Covid-19 εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, αναφέροντας ότι αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της Αρχιεπισκοπής να καταστήσει ασφαλή τα Γραφεία της για όλους.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρει ότι εξαιρέσεις πιθανώς θα αποτελέσουν άτομα που έχουν ιατρικές παθήσεις που προσδιορίζονται από τις Υγειονομικές Αρχές των ΗΠΑ, χωρίς να απορρίπτει εξ αρχής και τα αιτήματα εκείνων που απορρίπτουν τον εμβολιασμό Λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. 

Διαβάστε την Ανακοίνωση:

«Ως μέρος της συνεχιζόμενης προσπάθειάς μας να παρέχουμε έναν ασφαλή χώρο εργασίας που προστατεύει την Υγεία και την Ασφάλεια όλων των Εργαζομένων μας, τέθηκε σε ισχύ μια νέα πολιτική που απαιτούσε από όλους τους Υπαλλήλους μας, που εργάζονται στο Γραφείο, να παρέχουν απόδειξη πλήρους εμβολιασμού για την COVID-19 έως τις 15 Οκτωβρίου 2021.

Η COVID-19 είναι ακόμα μαζί μας και συνεχίζουν να εμφανίζονται νέες, πιο μεταδοτικές παραλλαγές της, που δεν υπήρχαν τους προηγούμενους μήνες. Είναι πλέον ολοένα και πιο σαφές ότι ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσουμε τον χώρο εργασίας μας είναι να λάβουμε μια ενισχυτική δόση.

Όλοι οι εργαζόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις για ενισχυτική δόση πρέπει να προσκομίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία για αυτήν έως τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022. Οι εργαζόμενοι που δεν συμμορφώνονται με αυτήν την πολιτική θα τεθούν σε Άδεια Άνευ Αποδοχών έως ότου συμμορφωθούν με την πολιτική του χώρου Εργασίας».

Σύμφωνα με την Ανακοίνωση, τα Αιτήματα για εξαίρεση από τον Εμβολιασμό θα εξεταστούν κατά περίπτωση. Συγκεκριμένα, για περιπτώσεις ατόμων με ιατρικές παθήσεις που  προσδιορίζονται από τις Αρμόδιες Υγειονομικές Αμερικανικές Αρχές (CDC) και τους εμποδίζουν να εμβολιαστούν με Ασφάλεια ή Ατόμων που απορρίπτουν τον εμβολιασμό λόγω Θρησκευτικών πεποιθήσεων.

Ακόμη και όσοι συμμορφώνονται με την πολιτική, θα πρέπει να συνεχίσουν να ακολουθούν όλες τις τρέχουσες οδηγίες, για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τους άλλους».

Επισκέψεις: 18


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο