Το Word θα προσφέρει νέα υπηρεσία που θα μετατρέπει την ομιλία σε κείμενο (VIDEO)


Το λύσιμο των χεριών σε πολύ κόσμο αναμένεται να προσφέρει μία νέα αναβάθμιση του Word, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα άμεσης απομαγνητοφώνησης, μετατρέποντας την ομιλία σε κείμενο μέσα σε δευτερόλεπτα.

Μάλιστα, θα υπάρχουν και… σελιδοδείκτες, μέσω των οποίων ο χρήστης θα μπορεί να εντοπίσει συγκεκριμένα κομμάτια του γραπτού. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gadgets.ndtv.com , το νέο εργαλείο της Microsoft θα είναι αρκετά ικανό για να ξεχωρίσει πότε μιλούν διαφορετικοί άνθρωποι και να χωρίζει αναλόγως τις απομαγνητοφωνήσεις.

Επίσης, η φωνητική υπαγόρευση κειμένου είναι εμπλουτισμένη με φωνητικές εντολές για επεξεργασία, προσθήκη, αφαίρεση και μορφή κειμένου, που θα κάνουν ακόμη πιο εύκολη τη μορφοποίηση του κάθε κειμένου.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, θα υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί, όπως η μέγιστη διάρκεια των 5 ωρών καταγραφών τον μήνα ή 200MB για κάθε μεταφόρτωση. Επίσης, προς το παρόν η δυνατότητα αυτή υπάρχει μόνο για τα αγγλικά, αλλά αναμένεται η γκάμα των γλωσσών να διευρυνθεί σύντομα.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο