Το Hellenic Media Group είναι ένα Δημοσιογραφικό Δίκτυο Ενημέρωσης το οποίο αποτελείται από Εθελοντές, Δημοσιογράφους και Κυβερνογράφους (CyberJournalist)


Το Hellenic Media Group είναι ένα Δημοσιογραφικό Δίκτυο Ενημέρωσης το οποίο αποτελείται από Εθελοντές, Δημοσιογράφους και Κυβερνογράφους (CyberJournalist)

Το Hellenic Media Group είναι ένα Δημοσιογραφικό Δίκτυο Ενημέρωσης το οποίο αποτελείται από Εθελοντές, Δημοσιογράφους και Κυβερνογράφους (CyberJournalist).

Το Δίκτυό τους ξεκίνησε από Εθελοντές της Κίνησης Οργανικότητας Κοσμόπολις. Σκοπός τους είναι η προώθηση της Πολιτιστικής εικόνας της χώρας μας, η καλλιέργεια του Εθελοντισμού κι η προβολή και ενίσχυση θετικών για την κοινωνία και τον κόσμο δράσεων Εθελοντών κάθε είδους, ατομικά και συλλογικά.

Στην Ελλάδα διοργανώνονται σημαντικά Πολιτιστικά γεγονότα και Εθελοντικές Δράσεις, τα οποία προβάλουν και στηρίζουν μέσω του δικτύου τους.

Δραστηριότητες του HELLENIC MEDIA GROUP: Προβολή Πολιτιστικών γεγονότων.

Προβάλουν Πολιτιστικά γεγονότα όπως: Εκδηλώσεις Μουσείων, θεατρικές παραστάσεις, Μουσικές Διοργανώσεις, Αθλητικά Γεγονότα, Εθελοντικά δρώμενα, κτλπ.

– Προβολή Εκθέσεων Προβάλουμε την διεξαγωγή εκθέσεων όπως: Βιβλίων, τροφίμων, ασφαλείας, μουσικής & ήχου, αθλητικές, κτλπ.

– Προβολή Εθελοντικών Δράσεων

– Προβάλλουν Εθελοντές και Εθελοντικές οργανώσεις και συμμετέχουν σε Εθελοντικές Δράσεις.

Κύρια ιστοσελίδα: https://hellenicmediagroup.com/


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο