Το Facebook ξεκίνησε την ενοποίηση των Instagram και Messenger (πρώτα screenshots)


To Facebook φαίνεται ότι δίνει το πράσινο φως για τη συνένωση των συστημάτων chat σε Instagram και Messenger. Όπως διαπίστωσε το theverge.com στις συσκευές που έχει στην κατοχή του, τόσο στο Android όσο και στο iOS, μια νέα οθόνη εμφανίστηκε στο mobile app του Instagram με το μήνυμα “There’s a New Way to Message on Instagram” με μια λίστα χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου έγχρωμου look για τα chats, περισσότερα emoji reactions, swipe to reply και το σημαντικότερο, τη συνομιλία με φίλους που χρησιμοποιούν το Facebook.

Μόλις πατήσεις το update, το κανονικό DM εικονίδιο στη πάνω δεξιά γωνία του Instagram αντικαθίσταται με το λογότυπο του Facebook Messenger. Τα chats στο Instagram, είναι πράγματι πιο έγχρωμα σε σχέση με πριν. Ωστόσο, προς το παρόν δεν είναι ακόμη διαθέσιμη η επιλογή συνομιλίας με Facebook χρήστες από το Instagram.

Αλλά το Facebook έχει ξεκαθαρίσει πλήρως τα σχέδια ενοποίησης των messaging platforms των δημοφιλών apps για να επιτραπεί το cross-messaging σε Messenger, Instagram και WhatsApp.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο