Το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων συμμετείχε σε Επιστημονικό Συνέδριο της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας


Στην Θ’ Επιστημονική Διημερίδα που Διοργάνωσε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία καί Πολιτισμός” και Διεξήχθη στην Καστοριά στις 6-7 Ιουλίου 2024 συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων “Ιωάννης ο Δαμασκηνός” Αθανάσιος Γ. Δημητρίου και ο Ταμίας του Σωματείου Ευθύμιος Σπύρου.

Οι Εργασίες ξεκίνησαν το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 με χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστοριάς κ. Καλλινικου, Προεδρίες Καθηγητών και Εισηγήσεις Μεταπτυχιακών Φοιτητών στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικάνορος Καστοριάς, ακολούθησε μετάβαση στην Ιερά Μητρόπολη Κορυτσάς της Γειτονικής Αλβανίας όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Επιχώριο Μητροπολίτη κ. Ιωάννη και συνεχίστηκαν την επόμενη μέρα Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 με Εκκλησιασμό και επίσκεψη σε Ιερές Μονές και Προσκυνήματα της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας.

“Θερμές Ευχαριστίες στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο και τους Ελλογιμώτατους Καθηγητές του ΑΠΘ κ. Κραλιδη Αποστόλου Προέδρου του Τμήματος Χριστιανικού Πολιτισμού και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ, τον κ Χρήστου Κωνσταντίνου Διευθυντού του Μεταπτυχιακού Προγράμματος και τους Ελλογιμοτατους Καθηγητες κ. Πασχαλίδη Συμεών, Μπάκα Ιωάννη και Λιάντα Γρηγόρη καθώς και τους κοπιώντας για την άψογη διοργανωση Υπ. Διδάκτορες Χιωτελη Νίκη και Μωυσίδη Κυριάκο”, αναφέρει στην Ανακοίνωσή του το Σωματείο Ιεροψαλτών.

Views: 1


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο