Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η επίσημη επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου στη Δυτική Αυστραλία


Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου στην Δυτική Αυστραλία.

Ωστόσο πρόκειται για την δεύτερη επίσκεψή του στην Πολιτεία, καθώς είχε προηγηθεί εκείνη τον περασμένο Ιούλιο του 2019 για την γιορτή του Οσίου Παϊσίου, όπου μάλιστα έκανε την πρώτη Λειτουργία στο νεόκτιστο Ομώνυμο Μοναστήρι.

Στο Πρόγραμμα της πρώτης επίσημης Ποιμαντικής επισκέψεως του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία το πρωί του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Κατά τη διάρκεια της Θείας λειτουργίας ο κ. Μακάριος θα χειροτονήσει σε Διάκονο τον κ. Ελευθέριο Γεροβασίλη.

Μετά τη θεία λειτουργία και στις 12,00 το μεσημέρι ο Σεβασμιότατος θα παραβρεθεί σε επίσημο γεύμα που δίνεται προς τιμή του στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Πέρθης.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας θα ταξιδέψει στην παραθαλάσσια πόλη του Bunbury και θα ιερουργήσει αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία θα ακολουθήσει γεύμα στο χολ της εκκλησίας.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο