Παρακολουθήστε σε Επανάληψη που διοργάνωσε το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης διαδικτυακά με τον Σεναριογράφο και Εμπνευστή αυτής της Σειράς κ. Γιώργο Τσιάκκα, την πρωταγωνίστρια η οποία ενσαρκώνει την μητέρα του Αγίου Παϊσίου κ. Χριστίνα Παυλίδου και τον μεγάλο Πρωταγωνιστή του Εθνικού μας Θεάτρου που ενσαρκώνει τον Άγιο Αρσένιο κ. Νικήτα Τσακίρογλου (VIDEO – Μάρτιος 2022)


«Άγιος Παϊσιος. Από τα Φάρασα στον Ουρανό» EKTAKTH EΚΔΗΛΩΣΗ

Δείτε την εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=G7xrac04SnQ

Πώς είναι δυνατόν μια θρησκευτική και ιστορική σειρά να κάνει τέτοια ακροαματικότητα και να σαρώνει τους πίνακες τηλεθέασης στην Ελλάδα με 1.600.000 θεατές αλλά και στην Κύπρο? Γίνονται αυτά στον 21ο αιώνα? Αυτά και πολλά άλλα θα συζητήσουμε σε μία έκτακτη εκδήλωση της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 διαδικτυακά στις 20:00 με τον Σεναριογράφο και εμπνευστή αυτής της Σειράς κ. Γιώργο Τσιάκκα, την πρωταγωνίστρια η οποία ενσαρκώνει την μητέρα του Αγίου Παϊσίου κ. Χριστίνα Παυλίδου και τον μεγάλο πρωταγωνιστή του Εθνικού μας Θεάτρου που ενσαρκώνει τον Άγιο Αρσένιο κ. Νικήτα Τσακίρογλου.

Δείτε ζωντανά την εκδήλωση.

και μπορείτε να απευθύνετε τα ερωτήματα σας στους εκλεκτούς καλεσμένους της Σχολής.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Χριστίνα Παυλίδου Μαγεμένη από τη σκηνή του θεάτρου και βλέποντας την μητέρα της επί σκηνής η Χριστίνα Παυλίδου ήξερε από πολύ νωρίς πιο δρόμο θα ακολουθούσε όταν έπαιξε για πρώτη φορά σε ηλικία 7 ετών τις “Ικέτιδες”.

Αριστούχος Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου Ελλάδος, το 1991 τελειώνει τις Σπουδές της και δεν είχε σκοπό να επιστρέψει στην Κύπρο.

Παρόλα αυτά μετά από τρεις μήνες παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του θεατρικού έργου του Ουίλιαμ Σαίξπηρ Ρωμαίος και Ιουλιέττα. Μια θεατρική παράσταση που έμελλε να γίνει σταθμός στη ζωή της καθώς τον ρόλο του Ρωμαίου υποδυόταν ο Γιώργος Τσιάκκας.

Από το επαγγελματικό της προφίλ απαριθμεί δεκάδες θεατρικές παραστάσεις ενώ οι ρόλοι της μέσα από την μικρή οθόνη την καθιέρωσαν ως μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της Κύπρου. Είτε σε ρόλο δραματικό, είτε σε κωμικό η Χριστίνα Παυλίδου απέδειξε πως γεννήθηκε για να υπηρετεί την τέχνη της υποκριτικής. Είτε σε ρόλο δραματικό, είτε σε κωμικό η Χριστίνα Παυλίδου απέδειξε πως γεννήθηκε για να υπηρετεί την τέχνη της υποκριτικής.

Views: 32


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο