Το Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής στην Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση


Την Εξ΄ Αποστάσεως Εκπαίδευση των μαθητών ξεκινά πιο επισταμένα απο Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 το Ίδρυμα Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και συγκεκριμένα η Τάξη του κ. Γεωργίου Δεμελή, αλλά και άλλων Καθηγητών της Σχολής, από τη στιγμή που μαθητές και Καθηγητές έχουν τη δυνατότητα αυτή.

Η Εξ ‘ Αποστάσεως Διδασκαλία συνιστά το πλέον πρόσφορο εργαλείο οπως ανέφερε σε πρόσφατη δήλωση της και η Υπουργος Παιδειας κα. Νίκη Κεραμεως, για να διατηρήσουν οι μαθητές την επαφή τους με την Εκπαιδευτική διαδικασία στις παρούσες, έκτακτες συνθήκες που βιώνει η Χώρα λόγω Κοροναϊού, χωρίς να αποσκοπεί στο να υποκαταστήσει τη Δια ζώσης Εκπαίδευση, ούτε να καλύψει τη Διδακτέα Ύλη.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Νάκος, προέτρεψε οι μαθητές της Σχολής να μην σταματήσουν την μάθηση ειδικά τώρα που οι Αξίες και οι αρχές κλονίζονται.

Η προσευχή όλων μας μέσα από την εκμάθηση των Ύμνων της Βυζαντινής μας Μουσικής, του πολύτιμου αυτού θησαυρού, είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους εκείνους που νομίζουν ότι θα το βάλουμε κάτω, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα Διαδυκτιακά μαθήματα πραγματοποιούνται ούτως ή άλλως τα τρία τελευταία χρόνια στη Σχολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής μεταφέροντας τη Μουσική γνώση και την εμπειρία σε όλους όπου και αν βρίσκονται.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο