Το Άγιο Όρος θα επισκεφθούν για πρώτη φορά οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες

Για πρώτη φορά οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες θα ταξιδέψουν στο Άγιο Όρος, το μοναδικό αυτοδιοίκητο τμήμα της Ελλάδας, σε μια ιδιαίτερη αποστολή στη χερσόνησο της Χαλκιδικής.

Το ιατρικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό των ΚΙΜ, θα φιλοξενηθεί στο Κέντρο Υγείας Αγίου Όρους και θα προσφέρει δωρεάν τις ιατρικές του υπηρεσίες για τρείς ημέρες.

Ώρες λειτουργίας Ιατρείων:

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 11:00 – 17:00

Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 9:00 – 17:00

Κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες, οι κάτοικοι της περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις ιατρικές εξετάσεις που επιθυμούν από το εξειδικευμένο προσωπικό των ΚΙΜ.

Αναλυτικά οι παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες:

Υπέρηχος άνω & κάτω κοιλίας, θυροειδούς & triplex αγγείων – Ψηφιακός ακτινολογικός έλεγχος – Μέτρηση οστικής πυκνότητας – Ηλεκτροκαρδιογράφημα, triplex καρδιάς, holter ρυθμού –Πνευμονολογική εξέταση, Σπιρομέτρηση – Τεστ ανίχνευσης αιμορραγίας εντέρου (Πολύποδας) –Έλεγχος οπτικής οξύτητας-μέτρηση ενδοφθάλμιας πίεσης βυθοσκόπησης – Διάγνωση νευρολογικών παθήσεων (ημικρανίες, άνοιες, v.Parkinson) – έλεγχος προστάτη – Αφαίρεση σμηγματογόνων κύστεων, λιπωμάτων, σπίλων – Διατροφική αξιολόγηση – λιπομέτρηση – Έλεγχος εμβολιαστικής κάλυψης – Μάθημα Α’ Βοηθειών – Ομιλίες για θέματα δημόσιας υγείας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού προτείνεται ο προγραμματισμός των ραντεβού στο 2102447694 (13.00 – 16.00 καθημερινές).

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση & Πρόοδος με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υπό την Επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ.).

Επισκέψεις: 0

FacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailFacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailby feather
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο