Τον πρώτο βαθμό της Ιεροσύνης αναμένεται να λάβει το πρωί του Σαββάτου 02/04/2022 στη Θεσσαλονίκη ο Ευθύμιος Στάμου


Τον πρώτο βαθμό της Ιεροσύνης αναμένεται να λάβει το πρωί του Σαββάτου 02/04/2022 στη Θεσσαλονίκη, ένας νέος άνθρωπος και αγαπητός φίλος.

Ο 37χρονος Ευθύμιος Στάμος με καταγωγή την Κρήνη Τρικάλων, αναμένεται να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, πραγματοποιώντας το στόχο του να ακολουθήσει τα βήματα του Χριστού και να τον υπηρετήσει, ως απλός δούλος Κυρίου.

Είναι Απόφοιτος του Ενιαίου Εκκλησιαστικού Λυκείου Βόλου, Πτυχιούχος Θεολογίας και Βυζαντινής Μουσικής και εδώ και χρόνια υπηρετεί στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ως Υπεύθυνος Διευθυντής του Φοιτητικού Ξενώνα της Ιεράς Μητροπόλεως και παράλληλα Διακονεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Η Χειροτονία του θα τελεσθεί το πρωί του Σαββάτου 02/04/2022, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, (Δελφών και Μιαούλη) στη Θεσσαλονίκη.

Για τον Ευθύμιο, Θύμιο για όλους εμάς που τον γνωρίζουμε, θα μπορούσαμε να πούμε πολλά και να γράψουμε ακόμη περισσότερα. Ένας νέος, φωτεινός άνθρωπος, με βαθιά αφοσίωση στο Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους, ενάρετος, φιλέσπλαχνος και το σημαντικότερο ταπεινός με τους πάντες, από τον μεγαλύτερο ως τον μικρότερο. Άνθρωπος με Παιδεία και Μόρφωση, με Ηθική που δεν ξεχώρισε και δεν ξεχωρίζει κανένα, καθώς μπροστά του είναι όλοι ίσοι.

Η αγάπη του για την Εκκλησία και τον Χριστό, φάνηκε από μικρής ηλικίας. Τον συναντούσαμε από μικρό παιδί στο ιερό και στο ψαλτήρι των Αγίων Θεοδώρων Κρήνης, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει για το Ναό, αλλά κυρίως τους συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη.

Η χαρά μας είναι μεγάλη, βλέποντας το όνειρό του, να πραγματώνεται και την επιθυμία του να έρθει πιο κοντά στο Χριστό να θερμαίνεται και να υλοποιείται.

ΟΙ Συνεργάτες του Πρακτορείου Εκκλησιαστικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr Εύχεται στον Αγαπητό Ευθύμιο Άξιος.

Οι προσευχές του προς τον Ύψιστο να μας ακολουθούν και να μας συντροφεύουν.

Visits: 75


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο