Τι κρύβει η κόντρα Προμπονά


Τι κρύβει η κόντρα Προμπονά

Aυτή την εβδομάδα η «Ορθόδοξη Αλήθεια» τιμά τα Εισόδια της Θεοτόκου με το βιβλίο: «Οι θαυματουργές Φανερώσεις της Παναγίας» οι θαυματουργές εμφανίσεις και τα θαύματα της Θεοτόκου ανά τους αιώνες και το 2πλο CD: «To μουσικό Θεοτοκάρι» μια διπλή συλλογή με ύμνους και ψαλμοτράγουδα για την Υπεραγία Θεοτόκο, μαζί.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες γιατί ο Αδριανουπόλεως φέρεται ότι έχει «φουντώσει» τον Πατριάρχη. Τι κρύβει τελικά η κόντρα Προμπονά και οι φήμες ότι ο κ. Αμφιλόχιος ζητά επίμονα να διεκδικήσει το Φανάρι μέχρι τέλους και με κάθε νομικό μέσο τον ναό στο Κτήμα. Τα εμπόδια και το όραμά του για Ορθόδοξο Κέντρο του Οικουμενικού Θρόνου εντός των Αθηνών.

Μια συλλέκτρια παραδοσιακών σπόρων μιλά στην «Ο.Α.» για το δώρο του Θεού. Με αφορμή το ντοκιμαντέρ του Αλ. Οικονομίδη, η συνεργάτιδά του Χριστίνα Καραλέκα αναφέρεται στη διάδοση ενός ιερού αγαθού, την τεράστια αξία του οποίου φαίνεται πως αγνοεί ο άνθρωπος, και εξηγεί γιατί σήμερα «δεν έχουμε αυτάρκεια στην τροφή μας».

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Χωρίς τυμπανοκρουσίες οι ενθρονίσεις τριών νέων Ιεραρχών

* Δασκάλα χτύπησε το κουδούνι στο ακριτικό Μαθράκι 21 χρόνια μετά!

* Τίμησαν τον αείμνηστο π. Αγγελο Νησιώτη στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αθηνών, 51 χρόνια από την κοίμησή του

* Ο Αθηναίος φιλόσοφος που υπερασπιζόταν τους διωκόμενους χριστιανούς


Αρθρογραφούν ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο π. Δημήτριος Βασιλειάδης, ο Ηρακλής Ρεράκης κ.ά.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο και το 2πλο cd κοστίζει 3,90 ευρώ.



Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr

Visits: 4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο