Τη Δευτέρα 08 Ιουνίου 2020 αρχίζουν τα γυρίσματα για την ταινία του Αγίου Νεκταρίου

Τη Δευτέρα 08 Ιουνίου 2020 αρχίζουν τα γυρίσματα για την ταινία του Αγίου Νεκταρίου

Τη Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020, σύμφωνα με τις πληροφορίες ξεκινούν τα γυρίσματα της Ελληνοαμερικανικής συμπαραγωγής “MAN OF GOD” (ο άνθρωπος του Θεού), η οποία είναι βασισμένη στην ζωή του Αγίου Νεκταρίου Αιγίνης.

Στην ταινία συμμετέχουν 95 ηθοποιοί από την Ελλάδα, τη Ρωσία και την Αμερική μεταξύ των οποίων ο Ρώσος σταρ Αλεξάντερ Πετρόφ και ο Αμερικάνος σταρ του Χόλυγουντ Μίκι Ρούρκ.

Το Σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Αμερικανοσερβίδα Γελένα Πόποβιτς και τη Μουσική ο Διεθνούς φήμης και πολυβραβευμένος ο Πολωνός, Μουσικοσυνθέτης, Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ ο οποίος θεωρείται μεγάλος συνθέτης ταινιών του κινηματογράφου, γνωστός για το έργο του με το Σκηνοθέτη Κριστόφ Κισλόφσκι. Βραβευμένος με το Βραβείο Σεζάρ καλύτερης πρωτότυπης μουσικής επένδυσης, και προτεινόμενος για χρυσή σφαίρα καλύτερης πρωτότυπης Μουσικής.

Τον Ρόλο του Αγίου Νεκταρίου ενσαρκώνει ο Άρης Σερβετάλης ενώ εκτός από τους ξένους Ηθοποιούς, μια σειρά από γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς θα πάρουν μέρος στην ταινία, όπως ο Νικήτας Τσακίρογλου, η Καρυοφιλιά Καραμπέτη, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Χρήστος Λούλης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Στην ταινία θα πάρουν μέρος και νεαρές Ελληνίδες Ηθοποιοί, οι οποίες θα υποδυθούν τις Μοναχές και θα ζήσουν όλο το μαρτύριο και το Διωγμό του Αγίου Νεκταρίου από κοντά όπως η Ηθοποιός Μαρθίλια Σβάρνα, η οποία θα μείνει με τον Άγιο Νεκτάριο ώσπου να κλείσει τα μάτια του βιώνοντας και το πρώτο του θαύμα μετά την κοίμησή του, στο Νοσοκομείο Αρεταίειο, στον παράλυτο άνδρα (Μίκι Ρούρκ).

Τα πρώτα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Ιερά Μονή Πεντέλης, στο Τεχνολογικό πάρκο Λαυρίου, στην Πλάκα και την Αίγινα.

Πρόκειται για τη βιογραφία του Αγίου Νεκταρίου με τις δοκιμασίες που πέρασε κατά την διάρκεια της ζωής του, καθώς, όντας άδικα εξόριστος, συκοφαντημένος χωρίς λόγο, υπομένει το μίσος των εχθρών και επιμένει να κηρύσσει τον λόγο του Θεού.

Η ιστορία επικεντρώνεται στις Διώξεις που υπέστη ο Άγιος Νεκτάριος, χωρίς να σταματήσει το Ποιμαντικό του Έργο.

Επισκέψεις: 0

FacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailFacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailby feather
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο