Την Τετάρτη 16/06/2021 η «Ορθόδοξη Αλήθεια» παρουσιάζει το ιστορικό Βιβλίο του Μακαριστού Μητροπολίτου Πρώην Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας Γέροντος Πατρός Αυγουστίνου Καντιώτου (VIDEO)


Nέος Άγιος ο πνευματικός των λεπρών.

Aυτή την εβδομάδα η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με το ιστορικό βιβλίο του Αυγουστίνου Καντιώτη: «Κοσμάς ο Αιτωλός. Προφητείες και διδαχές». Η ζωή, το έργο και οι διδαχές του μεγάλου Αγίου της Εκκλησίας και οι συγκλονιστικές προφητείες του.

Η εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει την πρόταση αγιοκατάταξης του μακαριστού γέροντα Ευμένιου Σαριδάκη από τη Μητρόπολη Γορτύνης. Ποιος ήταν ο πνευματικός των λεπρών και ταπεινός λευίτης από την Κρήτη που δοκιμάστηκε σκληρά και ο ίδιος, θεραπεύτηκε, και διακόνησε ασθενείς. Αντιπροσωπεία από την Εκκλησία της Κρήτης επέδωσε τον σχετικό φάκελο προσωπικά στον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Συγκινεί η εξομολόγηση στην «Ο.Α» του ορθόδοξου ιερέα π. Χαρίτωνα που είναι εφημέριος του Ι. Ν. Αγ. Νεκταρίου στην πόλη Γκόμα του Κονγκό. Η ενορία του βρίσκεται μόλις δέκα χιλιόμετρα από το ηφαίστειο Νιραγκόνγκο. Ο ίδιος περιγράφει την τεράστια καταστροφή που άφησε πίσω της η λάβα και πως οι προσευχές στη Θεοτόκο σταμάτησαν το κακό. «Παρακαλέσαμε την Παναγία μας για να μας σώσει» λέει.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Οι φύλακες άγγελοι του γέροντα Εφραίμ μέχρι την ανάρρωσή του!

* Οι Ιεράρχες στο πλευρό των μαθητών που δίνουν εξετάσεις

* Ο κτήτορας της Ιεράς Μονής Ταξιαρχών Πηλίου που συνέπασχε κάθε αναγκεμένο

* Το Μουσείο του Σολωμού στη Ζάκυνθο «ζωντανεύει» την ιστορία

Αρθρογραφούν ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Ιάκωβος Κανάκης, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγούλης, ο π. Ηρακλής Φίλιος, ο Ηρακλής Ρεράκης, ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς κ.ά.

Επίσης παρουσιάζει το ιστορικό βιβλίο του Μακαριστού Μητροπολίτου Πρώην Φλωρίνης Γέροντος Πατρός Αυγουστίνου Καντιώτου, «Κοσμάς ο Αιτωλός»

• Μια έκδοση 500 σελίδων!

📚📰🗞️📖Για την ζωή, το έργο, τις Διδαχές και τις συγκλονιστικές Προφητείες, του μεγάλου Αγίου της Εκκλησίας!

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr

Views: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο