Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΕΣΗΕΜ-Θ


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) στην καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο ανήμερα τα Θεοφάνια.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ, ο Πρόεδρος της Ένωσης, N. Καρράς, μιλώντας στους παρισταμένους αναφέρθηκε στις μεγάλες αλλαγές με τις  οποίες υποδέχεται την καινούργια χρονιά η Ένωση, ανοίγοντας τις πόρτες της σε όλους όσους ασκούν δημοσιογραφικό έργο. Όπως είπε, χάρη στην τροποποίηση του Καταστατικού της η ΕΣΗΕΜ-Θ γίνεται πιο αντιπροσωπευτική, αποκτά μεγαλύτερη διαπραγματευτική ισχύ και ανανεώνεται. «Αυτά είναι όπλα στην προσπάθεια να αποκαταστήσουμε τον πιο κρίσιμο δείκτη για την άσκηση του Επαγγέλματός μας: την εμπιστοσύνη του κοινού στη Δημοσιογραφία», τόνισε.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΜ-Θ, Β. Κοντογουλίδης, τόνισε ότι η Ένωση ανιχνεύει πια νέους δρόμους για να υπηρετήσει τα μέλη της και να υπερασπιστεί την άσκηση του Δημοσιογραφικού Έργου.

Στη διάρκεια της Εκδήλωσης απονεμήθηκε στον Δημοσιογράφο Βασίλη Κάργα το Βραβείο του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ Μαρκίδες Πούλιου 2019. Όπως τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του Ιδρύματος, Τάσος Ρέτζιος, «επιβραβεύεται έτσι η επίμονη και συστηματική προσπάθεια να αναδειχθεί μέσω της Δημοσιογραφίας η σπουδαιότητα της Περιφέρειας».

«Στο πρόσωπό μου τιμούνται όλοι οι Δημοσιογράφοι που ασκούν το έργο τους στις απαιτητικές και ιδιαίτερες συνθήκες της περιφέρειας», είπε ο τιμώμενος ευχαριστώντας για τη Βράβευση.

Το φλουρί της βασιλόπιτας μοιράστηκαν η Ένωση Τεχνικών Ραδιοφωνίας Μακεδονίας-Θράκης και η Ένωση Τεχνικών Ημερησίου και Περιοδικού Τύπου Θεσσαλονίκης, ενώ το μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ Κάτια Γερακαρίτου κέρδισε σε κλήρωση μια διήμερη εκδρομή στα Ζαγοροχώρια.

Στην κοπή πίτας της ΕΣΗΕΜ-Θ παρόντες ήταν: Ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρος Καράογλου, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδος της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, οι Βουλευτές ΝΔ Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Δημήτρης Κούβελας, Άννα Ευθυμίου, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, ο Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Χαράλαμπος Καστανίδης, ο Ζ’ Αντιπρόεδρος της  Βουλής, Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Απόστολος Αβδελάς, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Αντιπεριφερειάρχης ΜΕ Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνίας (εκπρόσωπος ΠΚΜ) Ευστάθιος Αβραμίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Βάνης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιώργος Αβαρλής, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Εφραίμ Κυζιρίδης, ο Πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιωάννα Κοσμοπούλου, Σπύρος Βούγιας, Ανδρέας Κουράκης, ο Ταξίαρχος Χαράλαμπος Θεοχάρης, βοηθός Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ο συνταγματάρχης Ευστάθιος Κοκκινίδης ως Εκπρόσωπος του  Γ’ΣΣ, ο Πρόεδρος Συνδέσμου Εκδοτών Βορείου Ελλάδος Χαράλαμπος Μπαρμπουνάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Αναστάσιος Φωκιανίδης.

Views: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο