Τηλεδιάσκεψη Ιερών Μητροπόλεων Κρήτης με την Περιφέρεια


πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με όλες της Ιερές Μητροπόλεις της Κρήτης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχου Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής κ. Λάμπρου Βαμβακά, όπου πραγματεύτηκαν ζητήματα που αφορούν στη χαρτογράφηση Κοινωνικών Παροχών σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης καθώς και στη διαμόρφωση ενός σταθερού μηχανισμού διάγνωσης αναγκών στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής στην Κρήτη.

Η συζήτηση αναπτύχθηκε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Παρατηρητηρίου βάσει του Ν. 4445/2016 «Εθνικός Μηχανισμός Συντονισμού, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των πολιτικών κοινωνικής ένταξης και κοινωνικής συνοχής», οι οποίες συνθέτουν το ρόλο που καλείται η Περιφέρειας Κρήτης να διαδραματίσει στον Εθνικό Μηχανισμό, για τον συντονισμό, την παρακολούθηση και την αξιολόγηση της Περιφερειακής Στρατηγικής για την Καταπολέμησης της Φτώχειας και Κοινωνικής Ένταξης Κρήτης.

Την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου εκπροσώπησε με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ. Δαμασκηνού, ο Δ/ντης του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μαρτυρία και Υπεύθυνος Οικονομικών Υπηρεσιών του Ιδρύματος Εκκλησιαστική Διακονία κ. Ευστράτιος Χατζηδάκης, ο οποίος αφού μετέφερε τον χαιρετισμό και ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου, ανέφερε πως «η εποχή της πανδημίας προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί πολλά οικονομικά προβλήματα, όμως προσπαθούμε με κάθε τρόπο και συντονισμένες προσπάθειες να συνεχίσουμε την διακονία μας προς τον συνάνθρωπο, ευελπιστώντας όπως αυτή η νέα ενέργεια βοηθήσει την όλη κατάσταση».

Visits: 0


One thought on “Τηλεδιάσκεψη Ιερών Μητροπόλεων Κρήτης με την Περιφέρεια

  1. Δεσποτάδες προωθούν το χάραγμα των ιερέων και των πολιτών
    Περίληψη. Αρχιεπίσκοπος: Θα κάνω ότι πρέπει. Μητροπολίτης Μεσσηνίας: Η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών πρέπει να έχει γενική εφαρμογή στην κοινωνία. Μητροπολίτης Κηφισιάς: «Μπορούν να περιοριστούν τα ατομικά δικαιώματα και να επιβληθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και το ζήτημα του εμβολιασμού δεν είναι θεολογικό και δεν αφορά την πίστη.». Τι λέει η Αποκάλυψη; Κεφ. 13
    / 16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν (Το πιστοποιητικό του εμβολιασμού), 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου (το πειραματικό και τοξικό εμβόλιο) ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ (τον αριθμό πιστοποιήσης). 18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο