Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019: Ακούμε την δική σας φωνή για το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας (VIDEO)


Στις 30 Οκτωβρίου 2019 η Πειραϊκή Εκκλησία συμπληρώνει 31 χρόνια λειτουργίας και βρίσκεται ουσιαστικά στην αρχή της 4ης δεκαετίας!
Στις 30 Οκτωβρίου 2019 από τις 10:00 το πρωί και έως αργά το βράδυ σας περιμένουμε όλους, ως πολύτιμα μέλη της μεγάλης αυτής οικογένειας, προκειμένου να μιλήσετε και εσείς πλέον για το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας!
Δυο λόγια αγάπης που θα προσφέρουν ελπίδα στους ανά τον κόσμο ακροατές του πρώτου Εκκλησιαστικού ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας.
Απαντήστε από καρδιάς σε ένα και μόνο ερώτημα: «τι σημαίνει για εσάς το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας;»
Περιμένουμε τα μηνύματά σας από όπου και αν μας ακούτε: από την Αττική ή την Επαρχία… από την Ελλάδα ή το Εξωτερικό… από οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη φτάνει το μήνυμα του Ευαγγελίου, μέσω της Πειραϊκής Εκκλησίας.
Καλέστε στο 210 41 18 602 και στο 210 41 18 640 και πείτε: «θέλω να μιλήσω και εγώ για την Πειραϊκή Εκκλησία. Θέλω και εγώ να πω δυο λόγια για το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μου… στην ψυχή μας!»
Όσοι είστε μακριά και δεν μπορείτε να βρεθείτε κοντά μας, στείλτε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@peradio.com
… όσοι όμως μπορείτε, ελάτε να ανταμώσουμε για μία ακόμη φορά εδώ από όπου εκπέμπει αυτή η φωνή. Σας περιμένουμε στην οδό Βούλγαρη 48 στον Πειραιά.
Στις 30 Οκτωβρίου 2019 θα είναι σαν ένα πολύ μεγάλο κυριακάτικο τραπέζι, όπου όλα τα μέλη της μεγάλης αυτής οικογένειας θα ανταμώσουν για να χαρούν… να χαρούν και να διατρανώσουν το πιο αισιόδοξο μήνυμα όλων των εποχών. Το μήνυμα του Σταυρωμένου, αλλά και Αναστημένου Χριστού μας!
Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους!
Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019: Ακούμε την δική σας φωνή για το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας.

Για να ακούτε Live διαδικτυακά στο παρακάτω link:

https://www.peradio.com/?fbclid=IwAR2XTe8ciHRKo6XVEV8DuQgWefKVPCdCeaAIXndFryUwqUu2i7mJ7fRAIIg

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο