Τετάρτη 15/11/2023 με την «Ορθόδοξη Αλήθεια»: Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ – Στις 15/11/2023 η «Ορθόδοξη Αλήθεια» τιμά την υπερένδοξη μητέρα: Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ • Μία μοναδική έκδοση δια χειρός του Αγίου Ιωάννου Δαμασκηνού – Μη χάσετε τον Α’ τόμο


Την Τετάρτη 15.11 με την «Ορθόδοξη Αλήθεια»: Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ*

Στις 15.11 η «Ορθόδοξη Αλήθεια» τιμά την υπερένδοξη μητέρα: Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ • Μία μοναδική έκδοση δια χειρός του Αγίου Ιωάννου Δαμασκηνού!

Μη χάσετε τον Α’ τόμο!

Ουρές πιστών για την Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννου.
Aυτή την εβδομάδα η «Ορθόδοξη Αλήθεια» τιμά την υπερένδοξη Μητέρα με το βιβλίο: «Η Θεοτόκος», μια μοναδική έκδοση δια χειρός Αγίου Ιωάννου Δαμασκηνού – Μη χάσετε τον Α΄ τόμο.

Η Εφημερίδα στο βασικό της θέμα προβάλει το κορυφαίο γεγονός της έλευσης στην Αθήνα της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου, η οποία επισκέπτεται πρώτη φορά την πρωτεύουσα, 1.616 χρόνια μετά την κοίμηση του Αγίου. Πλήθος προσκυνητών στον Άγιο Ελευθέριο Αχαρνών όπου φιλοξενείται το θαυματουργό λείψανο του μεγάλου Πατέρα της Ορθοδοξίας που έφτασε από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου.

Έντονη η δυσφορία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και αρκετών Ιεραρχών για τα… σούρτα φέρτα των Αγιορειτών Μοναχών στον έξω κόσμο.

Συγκινεί το ρεπορτάζ της εφημερίδας στον πιο ταπεινό άνθρωπο της χώρας που έγινε Άγιος. Ο Όσιος Ιάκωβος Τσαλίκης εκοιμήθη πριν από 32 χρόνια, γεννήθηκε το 1920 στα ματωμένα χώματα της Μικράς Ασίας και το 1952 πήγε στη Μονή του Οσίου Δαβίδ, στην Εύβοια, όπου εκάρη μοναχός. «O άνθρωπος αυτός, ενώ περπατούσε στη γη, είχε το φρόνημα του ουρανού» είχε δηλώσει το 2018 στην «Ορθόδοξη Αλήθεια» ο μακαριστός Μητροπολίτης Σισανίου Παύλος.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Επτά κλεμμένες ιερές εικόνες μεγάλης αξίας εντόπισε η Αστυνομία

* Ιερέας με μυστρί και πηλοφόρι σώζει βυζαντινούς ναούς από την κατεδάφιση!

* Οι μαθητές δημιουργούν με πηγή έμπνευσης τη Μικρασία και τον Πόντο

*Ο Κορυφαίος φιλοκαλικός πατέρας του 18ου αιώνα και δάσκαλος της νήψης, Οσιος Παΐσιος Βελιτσκόφσκυ.

Αρθρογραφούν, ο π. Ιάκωβος Κανάκης, ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης, ο π. Ανδρέας Καππές, ο Ηρακλής Ρεράκης κ.ά. Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με το βιβλίο κοστίζει 3,90 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η «Ορθόδοξη Αλήθεια» εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: info@orthodoxialitheia.gr

Views: 4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο