Τα 27 χρόνια λειτουργίας εόρτασε ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Μαρτυρία (ΦΩΤΟ)


Στην κατάμεστη Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, από ακροατές και φίλους του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μαρτυρία παρουσιάστηκε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου έ.ε. το νέο Πρόγραμμα του Εκκλησιαστικού Σταθμού της Μητροπόλεως καθώς και η Επετειακή Εκδήλωση για τα 27 χρόνια που συμπληρώθηκαν από τότε που για πρώτη φορά στις 19 Νοεμβρίου του 1992 βγήκε το πρώτο σήμα στον αέρα των ερτζιανών.

Tην Επετειακή Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Πριγκιποννήσων κ.κ. Δημήτριος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πριγκιποννήσων Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος Τζίτζος, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Περάκης, Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου και άλλων Μητροπόλεων, η Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Κορακιών Γερόντισσα Θεοφόρα, Άρχοντες του Οικουμενικού μας Θρόνου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Διοικητές των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκατοντάδες Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και χιλιάδες φίλοι, παραγωγοί και συνεργάτες του Σταθμού μας.

Κατά την άφιξη τους οι Μητροπολίτες συνοδευόμενοι από τους Πρωτοσυγκέλλους έλαβαν θερμοτάτης υποδοχής στις εγκαταστάσεις του Σταθμού όπου άνδρες και γυναίκες από τον Παραδοσιακό Σύλλογο ”Βιγλάτορες” τους καλωσόρισαν με μαντινάδες.

Κατόπιν συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Σταθμού κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη προχώρησαν στο στούντιο όπου έκαναν Δηλώσεις ζωντανά στον αέρα.

Την Εκδήλωση παρουσίασε η Φιλόλογος – Δημοσιογράφος και παραγωγός του web tv Μαρτυρία κ. Βασιλεία Κόλλια, η οποία προσκάλεσε πρώτο στο βήμα τον Πρωτοσύγκελλο Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνό Λιονάκη να αναγνώσει το Μήνυμα του Παναγιωτάτου και Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής του Σταθμού συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου καλωσόρισε και ομίλησε με Ευχαριστήριο Λόγο προς όλους, για την πορεία του Σταθμού εδώ και 27 χρόνια με ένα σύντομο Λόγο Ευχαριστιών.

Μετά την παρουσίαση του Προγράμματος μέσα από βιντεοπροβολή την Εκδήλωση ανέλαβε μουσικά η χορωδία της Ενορίας Αλικιανού ”ο Άγιος Γεώργιος ο Διβόλης” η οποία τραγούδησε αγαπημένα τραγούδια τα οποία σιγοτραγουδούσε και ο κόσμος μαζί τους.

Στη συνέχεια μαθητές της Εκκλησιαστικής Πατριαρχικής Σχολής Κρήτης οι οποίοι μαζί με την Καθηγήτρια του κ. Μαρίνα Χαλιβελάκη επιμελούνται την Ραδιοφωνική Εκπομπή ”Ραδιοπυξίδα στο δρόμο σου” έφεραν την τούρτα του Σταθμού με τα 27 κεράκια τραγουδώντας, χρόνια πολλά Ράδιο Μαρτυρία.

Έκπληξη της βραδιάς ήταν η Τιμητική Βράβευση με ευαρέσκεια της Μητροπόλεως του κ. Παύλου Πολυχρονάκη, σατυρολόγου, τον οποίο παρουσίασε ο Γενικός Αρχιερατικός μας Επίτροπος π. Γεώργιος Περάκης με ένα ποίημα που είχε γράψει ο ίδιος σε ‘Εμμετρο Λόγο.

Την ευαρέσκεια της Μητροπόλεως ανέγνωσε ο Πρωτοσύγκελλός π. Δαμασκηνός, ενώ την επίδωσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Δαμασκηνός αναφερόμενος και εκείνος στην προσφορά του κ. Πολυχρονάκη.

Την Εκδήλωση έκλεισε με τον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός ο οποίος ευχαρίστησε όλους έναν προς ένα για το έργο που επιτελείται στο Ραδιοφωνικό μας Σταθμό εδώ και 26 χρόνια, τον οποίο ξεκίνησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος.

Με λόγο συγκινητικό ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πριγκιποννήσων κ.κ. Δημήτριο και τον Πρωτοσύγκελλο του π. Διονύσιο Τζίτζο, τους στενούς συνεργάτες του, τον Πρωτοσύγκελλο π. Δαμασκηνό Λιονάκη, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο π. Γεώργιο Περάκη, τον Δ/ντή του Σταθμού κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη, τον Τεχνικό Δ/ντή π. Κων/νο Θωμαδάκη με τον τεχνικό συνεργάτη κ. Ιωάννη Γρυφάκη, όλους τους παραγωγούς, τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Εμμανουήλ Χατζηδάκη και την εξαιρετική χορωδία της Ενορίας Αλικιανού ο Άγιος Γεώργιος ο Διβόλης, όλους τους Εθελοντές που βοήθησαν στην Εκδήλωση, τους φωτογράφους κ. Εμμανουήλ Χατζηδάκη και κ. Ευτύχιο Μανιουδάκη, τον κ. Αντώνιο Τζατζάνη για την βιντεοκάλυψη της Εκδήλωσης και σε Ζωντανή Μετάδοση, τον χοερευτικό Παραδοσιακό Σύλλογο ”οι Βιγλάτορες” και τον Πρόεδρο τους Ιωσήφ Βιγλάκη, τον κ. Στέφανο Μαλαδάκη, Παραγωγό και Ιδιοκτήτη του παραδοσιακού ξυλόφουρνου και κέτερινγκ, οποίος προσέφερε όλα τα κεράσματα της Εκδήλωσης, το Ζαχαροπλαστείο Νταγκουνάκη για την προσφορά της τούρτας του Σταθμού, το Καφεκοπτείο Αρχοντάκη και τέλος τα Μ.Μ.Ε. και τους Δημοσιογράφους που προβάλουν πάντοτε το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Επισκέψεις: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο