Τα Συγχαρητήρια και τις θερμές Ευχές προς τον Νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, απέστειλε σε Επιστολή του ο Διευθυντής του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας κ. Ιωάννης Ζαχαράκης


Χαρακτηριστικά τονίζει πως «Η Εκκλησιαστική Σχολή Λαμίας αγάλλεται που η Σεβασμιότητά Σας αποτελεί ακόμη έναν ευλογημένο κρίκο στη μακρά αλυσίδα των Ιεραρχών υπό τις ευχές των οποίων πορεύεται επί εκατόν και πλέον έτη»

Ακολουθεί η συγχαρητήριος επιστολή:

Σεβασμιώτατε, θα θέλαμε, εκ μέρους ολοκλήρου της σχολικής μας κοινότητος, να Σας εκφράσουμε, υιικώς, τις ολοκάρδιες ευχές μας για την εκλογή Σας στον μητροπολιτικό θρόνο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος! Η Εκκλησιαστική Σχολή Λαμίας αγάλλεται που η Σεβασμιότητά Σας αποτελεί ακόμη έναν ευλογημένο κρίκο στη μακρά αλυσίδα των Ιεραρχών υπό τις ευχές των οποίων πορεύεται επί εκατόν και πλέον έτη. Τη χαρά του φθιωτικού ποιμνίου, λοιπόν, μοιράζεται και το Σχολείο μας προσδοκώντας τις θεοπειθείς υπέρ αυτού ευχές Σας, βαδίζοντας ευδοκίμως στο δεύτερο αιώνα λειτουργίας του.

Σας ευχόμαστε, μεσιτείαις των Αγίων Νεκταρίου, Στυλιανού και Αικατερίνης, εφόρων και προστατών της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας, υγεία κατ΄ άμφω και καλή δύναμη στο πολυεύθυνο έργο που αναλαμβάνετε, επ’ αγαθώ του φθιωτικού λαού, επ’ αγαθώ της Εκκλησίας του Χριστού!

Θα θέλαμε, επίσης, να σας ευχηθούμε έτη πολλά και κατά Θεόν καρποφόρα επί τη ονομαστική Σας εορτή, προκειμένου και με τις ευχές του Αγίου Συμεών του Νέου Θεολόγου, του οποίου το όνομα φέρετε, να αναδειχθείτε «φωστὴρ ἐν κόσμῳ … λαμπρότατος, διασκεδάζων αὐτοῦ τὴν σκοτόμαιναν, καὶ πάντας πείθων ζητείν, ἣν ἀπώλεσαν, χάριν Πνεύματος»!

Πάντα άξιος!

Μετά βαθυτάτου σεβασμού

Ο Διευθυντής

Ιωάννης Ζαχαράκης
Μ.Δ.Ε. Θεολογίας

Επισκέψεις: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο