Σύμφωνο Συνεργασίας Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και συναντήσεις του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου


Με το Προεδρείο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, υπεγράφη από τον Μακαριώτατο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνο Κόλλια, η Ανανέωση του Συμφώνου Συνεργασίας, μεταξύ του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, εδώ και τέσσερα χρόνια, προσφέρει Δωρεάν Υπηρεσίες σε συνανθρώπους μας, κατόπιν Εισηγήσεως της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Θεοχάρης και ο Γενικός Διευθυντής του Γενικού Φιλοποτώχου Ταμείου Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Χαβάτζας.

Στη συνέχεια, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος δέχθηκε τα Μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών, καθώς και τα Μέλη του Πανελληνίου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών από τα οποία άκουσε τα θέματα που τους απασχολούν και συζήτησε για αρκετή ώρα μαζί τους.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο