Συναντήθηκαν με την ΠτΔ και τον Πρωθυπουργό οι Μητροπολίτες Θράκης


Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου και τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη επισκέφθηκαν αλληλοδιαδόχως σήμερα, Παρασκευή 26η του μηνός Ιουνίου ε.ε., οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνός, Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων και Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.

Οι Σεβασμιώτατοι αφού εξεφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την Πρόεδρο και τον Πρωθυπουργό για το ενδιαφέρον και την ευαισθησία που επιδεικνύουν για τα ζητήματα της Θράκης, είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν και να συζήτησουν θέματα γενικότερα που αφορούν την περιοχή.

Στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό παρίστατο και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Με την ευκαιρία της συναντήσεώς του με τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Παιδείας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ.κ. Δαμασκηνός επέδωσε Υπόμνημα Επιτροπής Φορέων, που αφορά το Τμήμα Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου και επεσήμανε την σπουδαιότητα λειτουργίας της Σχολής στην ευαίσθητη και ακριτική αυτή περιοχή.

Την προηγουμένη, 25η του μηνός Ιουνίου ε.ε., οι Σεβασμιώτατοι είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Εργαστήρι Αγιογραφίας - Χειροποίητες Βυζαντινές Εικόνες Νικόλαος Κώτσης
Εργαστήρι Αγιογραφίας και Εκκλησιαστικών Ειδών  -  Μπανάτα Σωτήριου - Θωμά
Εργαστήρι Αγιογραφίας ΑΦΟΙ Κωνστατνίνου & Χρήστου Μπισμπίκη
Εικόνες Αγίων by Kostarelos S.A.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο