Συνήλθε η Επιτροπή Ακροάσεως Ιεροψαλτών Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών


Με την Ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β´ συνήλθε στο Ίδρυμα Μουσικής της Ι.Α.Α. η Επιτροπή Ακροάσεως Ιεροψαλτών της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, προεδρεύοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Ειρηναίου Νάκου Γενικού Διευθυντού του Ιδρύματος Μουσικής, και των Μελών κ. Απόστολου Παπαδόπουλου, Πρωτοψάλτου του Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών, κ. Ηλία Ρεδιάδη Τούμπα, Προέδρου του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αττικής – Πρωτοψαλτου Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών, του Άρχοντος Μουσικοδιδασκάλου Διαμαντή Μαυραγάνη (Εξ’ Αποστάσεως) καθώς και του Γραμματέως Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Νεοφύτου Δοντά την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022.

Η Επιτροπή, η οποία Συνεδρίασε συχνά πυκνά με βάση τον κανονισμό 176/2006 της Εκκλησίας της Ελλάδος, επιλαμβάνεται επί θεμάτων Διορισμού Νέων Ιεροψαλτών καθώς και επίλυσης προβλημάτων τα οποία ανακύπτουν σε αρκετές περιπτώσεις.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο π. Ειρηναίος, ο Διορισμός εξασφαλίζει όχι μόνο την Ασφάλεια Εργασίας, αλλά διαφυλάττει τόσο τον Εργοδότη Ιερό Ναό και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, όσο και τον ιεροψάλτη. Και μάλιστα σήμερα που τα Εργασιακά θέματα είναι πιο ξεκάθαρα είναι απαραίτητος ο Διορισμός σε κάθε περίπτωση!

Views: 5


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο