Συζήτησαν για τα Προγράμματα της ΕΡΤ3 ΕΣΗΕΜ-Θ και Διεύθυνση του Σταθμού

Συζήτησαν για τα Προγράμματα της ΕΡΤ3 ΕΣΗΕΜ-Θ και Διεύθυνση του Σταθμού

Ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία της ΕΡΤ3 συζήτησε σε πολύωρη διαδικτυακή διάσκεψη το ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ με τον Γενικό Διευθυντή του σταθμού, Φίλιο Στάγκο, και τον Διευθυντή Ενημέρωσης, Δημήτρη Αθανασόπουλο.  

Οι ρητές διαβεβαιώσεις τους ότι το ενημερωτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ3 και η επιμονή στην ανάδειξη της περιφέρειας ως  πεδίου παραγωγής ενημέρωσης θα ενισχυθούν ανταποκρίνονται στην πάγια επιδίωξη της ΕΣΗΕΜ-Θ για τον ρόλο που οφείλει να επιτελεί ο σταθμός. Το ΔΣ της Ένωσης αναμένει να τεθεί σε εφαρμογή το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ3 για να διαπιστώσει την διεύρυνση του ενημερωτικού μέρους του και την αναβάθμιση των προγραμμάτων στους ραδιοφωνικούς σταθμούς 102FM και 958FM, σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν στη διάσκεψη. 

Στις πάγιες θέσεις της Ένωσης διατηρούνται επίσης η διεκδίκηση αυτονομίας στη λειτουργία της ΕΡΤ3  και η διασφάλιση των συνθηκών πολυφωνίας στα προγράμματά της.   

Σε σχέση με μετακινήσεις και αλλαγές καθηκόντων συναδέλφων που προκάλεσαν διαμαρτυρίες, η Ένωση ζήτησε από τη διεύθυνση του σταθμού να εξαντλήσει τα περιθώρια ώστε να βρεθούν συναινετικές λύσεις.

 

Επισκέψεις: 1

FacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailFacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailby feather
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο