Στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών οι νέοι Φοιτητές από το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών


Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκαν οι επιτυχόντες μαθητές στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που φοιτούσαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής

Οι μαθητές συνοδεύονταν από τον Γενικό Διευθυντή του Κέντρου Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού κ. Σεβαστιανό Ανδρεάδη και τους Καθηγητές του Φροντιστηρίου.

Ο Μακαριώτατος εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη αυτή και ευχαρίστησε τους Καθηγητές για την σημαντική προσφορά τους, ενώ συνεχάρη τα παιδιά για την επιτυχία τους και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Εκκλησία. Ευχήθηκε, επίσης, στα παιδιά καλή σταδιοδρομία και επεσήμανε πως θα είναι πάντοτε στο πλευρό τους.

Κατόπιν, τα παιδιά ευχαρίστησαν τον Μακαριώτατο για τις δομές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και κυρίως για την πολύτιμη προσφορά του Κοινωνικού φροντιστηρίου τονίζοντας πως «δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την προσφορά της Ιεράς Αρχιεπισκοπής».

Στην συνέχεια οι Καθηγητές ευχαρίστησαν τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο για την αγάπη και την συμπαράστασή του στο έργο τους, ενώ έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα των παιδιών που είναι υποδειγματική.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος προσέφερε σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά δώρα.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο