Στην Εντατική ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Ηλιάκης


Στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Τζάνειου Γενικού Νοσοκομείου Πειραιά νοσηλεύεται διασωληνωμένος εδώ και λίγες ημέρες (όχι από covid-19), ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Πανοσιολογιώγατος Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Ηλιάκης.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Ηλιάκης είναι μια ιδιαίτερη και δυναμική Εκκλησιαστική προσωπικότητα και ιδιαιτέρως δραστήριο Στέλεχος της Ελλαδικής Εκκλησίας και όχι μόνο.

Η προσφορά του μεγάλη τόσο για το Πάνσεπτο Οικουμενικό Πατριαρχείο μας της Μητρός Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, όσο και για τα άλλα Ορθόδοξα Πατριαρχεία μας.

Σε όλη του τη ζωή βοήθησε και βοηθά τα Πατριαρχεία μας, τις κατά τόπους Εκκλησίες, Ιερές Μητροπόλεις, Ενορίες και Μοναστήρια.

Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και σας παρακαλούμε πολύ να τον έχετε στις Προσευχές σας Υπέρ ταχείας αναρρώσεως.

Οι Συνεργάτες του Πρακτορείου Εκκλησιαστικής Λειτουργικής & Πολιτιστικής Ενημέρωσης Lavaron.com.gr Ευχόμαστε όλοι σύντομα να επανέλθει υγιής κοντά μας.

Visits: 10


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο