Στήριξη του Αννουσάκειου Ιδρύματος από ΜΚΟ και Εταιρείες


Τους δύσκολους και χαλεπούς αυτούς καιρούς των πολλών ανατροπών και ποικίλλων κρίσεων ΜΚΟ και Εταιρείες που γνωρίζουν την προσφορά και ποιότητα του έργου και παρεχομένων υπηρεσιών του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, στηρίζουν και ενισχύουν τις Δομές και Δράσεις του.

Τις ημέρες αυτές το Ίδρυμα δέχτηκε, για πολλοστή φορά, ευγενική Χορηγία εκ του Μη Κυβερνητικού Σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ» και της Εταιρείας «ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ-ΚΟΥΦΙΔΗΣ».

Αναλυτικότερα, στα πλαίσια Δράσεων των ενάντια στον Covid 19 οι εταιρείες αυτές προέβησαν στην Δωρεά μιας παλέτας με χιλιάδες ζευγάρια γάντια· μίας χρήσεως, διαφορετικών μεγεθών για την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αναγκών σε υγειονομικό υλικό και Αναλώσιμα Υλικά των ωφελουμένων και εργαζομένων στις δομές και Δράσεις του Αννουσάκειου.

Επιπροσθέτως, το Ίδρυμα δέχθηκε ευγενή χορηγία μεγάλης ποσότητας πουλερικών από την Κρητική Εταιρεία «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ-ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ».

Εταιρεία που, στο άκουσμα του προνοιακού έργου του Ιδρύματος, ανταποκρίθηκε ασμένως εις το αίτημα στήριξης, βεβαιώνοντας πως θα το πράττει όποτε αυτό χρειαστεί.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ιδρύματος, εξέφρασε τις ολόθυμες και εγκάρδιες ευχαριστίες του Ιδρύματος τόσο προς την ΜΚΟ «ΔΕΣΜΟΣ», όσο και προς την Εταιρεία «ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ – ΚΥΦΙΔΗΣ», ως επίσης και προς την Εταιρεία «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ – ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ».

«Οι ευγενείς αυτές Χορηγίες προς το Ίδρυμα, δήλωσε ο Επίσκοπος, θωρακίζουν ακόμα περισσότερο τις Δομές και Δράσεις του Ιδρύματος. Ανακουφίζουν τους εκατοντάδες ευεργετούμενους και ωφελούμενους που, σε καθημερινή βάση, δέχονται την φροντίδα, θαλπωρή και αγάπη του.

Τόσο οι 100 τρόφιμοι και ένοικοι του, όσο και οι ωφελούμενοι στα 2 Προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι» που καλύπτουν ανάγκες 350 προσώπων και οικογενειών, ως επίσης και από την Κοινωνική Κουζίνα που προσφέρει 1500 μερίδες φαγητού Εβδομαδιαίως.

Επίσης, το Κοινωνικό Παντοπωλείο ως και οι λοιπές Προνοιακές, Κοινωνικές και Φιλανθρωπικές Δομές του Ιδρύματος, οι οποίες έχουν απλώσει δίκτυ κοινωνικής προστασίας και ασφάλειας στην ευρύτερη Περιοχή, διασφαλίζοντας την κοινωνική συνοχή.

Καρδιακά ευχαριστούμε τους ευγενείς αυτούς χορηγούς που έμπρακτα φανερώνουν τον ανθρωπισμό τους και το ενδιαφέρον τους για τον εμπερίστατο συνάνθρωπο.

Τέλος, διαβεβαίωσε προσφάτως ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Γ. Μυλωνάκης σε επίσκεψη του στο Γραφείο με πολυπληθή ομάδα εκ των στενών συνεργατών του, ο Δήμος Κισάμου ουσιαστικά, έμπρακτα και σταθερά προτίθεται όπως στηρίξει το πολυδιάστατο έργο του Αννουσάκειου.

Αναμένουμε, μετά χαράς.», κατέληξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου κ. Αμφιλόχιος.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο