Σε λειτουργία το Τμήμα Φωνητικής και Ορθοφωνίας – Συνεχίζονται οι Εγγραφές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού

Σε λειτουργία το Τμήμα Φωνητικής και Ορθοφωνίας – Συνεχίζονται οι Εγγραφές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού

Ξεκινά τη λειτουργία του το Τμήμα Φωνητικής και Ορθοφωνίας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, για το Νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2021 – 2022.

Οι Εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά στην Έδρα της Σχολής, 6-8μ.μ. και τα Μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021, στις 5μ.μ. για το 1ο Έτος και στις 6μ.μ. για το 2ο Έτος.

Η Φοίτηση είναι Διετής. Διδάσκων θα είναι ο καταξιωμένος Μουσικός κ. Νικόλαος Παρθένης, Φιλόλογος.

Τα Μαθήματα θα διεξαχθούν μόνον Διά Ζώσης, στην Σχολή, χωρίς την δυνατότητα Διαδικτυακής Συμμετοχής, λόγω της φύσης του Προγράμματος.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται κάθε μέρα, 6-8μ.μ. και οι Εγγραφές στα Τμήματα Βυζαντινής Μουσικής, που θα ολοκληρωθούν στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Τα Μαθήματα, σε όλο το εύρος λειτουργίας της Σχολής, θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις που όρισε το Υπουργείο Πολιτισμού, για την Προστασία της Δημόσιας Υγείας, λόγω της Πανδημίας.

______________________________

Πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν στα τηλέφωνα 24210 40440, 93501 και 6940260048.

Επισκέψεις: 0

FacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailFacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailby feather
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο