Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα: Χειρόφρενο στα ΜΜΜ – Πώς κινήθηκαν τα Λεωφορεία

Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα: Χειρόφρενο στα ΜΜΜ - Πώς κινήθηκαν τα Λεωφορεία

Δεμένα τα Λιμάνια παρέμειναν τα Πλοία, λόγω της Απεργίας των Ναυτεργατικών Σωματείων, παρότι αυτή κρίθηκε παράνομη, σύμφωνα με την Απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά.

Ακινητοποιημένα παρέμειναν τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, το Μετρό, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, τα Τραμ και τα Τρόλεϊ, λόγω της συμμετοχής των Εργαζομένων στην 24ωρη Απεργία που εξήγγειλαν ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ αντιδρώντας στο Εργασιακό Νομοσχέδιο.

Τα Λεωφορεία θα κινήθηκαν από τις 9 το πρωί με 9 το βράδυ λόγω της Στάσης Εργασίας που Προκήρυξε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Ακινητοποιημένοι παρέμειναν επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της οι Συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού, ενώ η κινητοποίηση αναμενώταν να επηρεάσει σειρά Δρομολογίων του ΟΣΕ και την Παρασκευή.

Δεμένα στα Λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία, λόγω της Απεργίας των Ναυτεργατικών Σωματείων, παρότι αυτή κρίθηκε παράνομη, σύμφωνα με την Απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά.

Τα Σωματεία έχουν Ανακοινώσει ότι ανεξάρτητα από τη Δικαστική Απόφαση η 24ωρη κινητοποίηση θα γίνει κανονικά, ενώ θα υπάρξει περιφρούρηση της κινητοποίησης στο Λιμάνι του Πειραιά.

Παράλληλα, θα υπήρξαν τροποποιήσεις Πτήσεων λόγω της 4ωρης Στάσης Εργασίας που είχαν Κηρύξει Σύλλογοι Εργαζομένων.

Με Προσωπικό Ασφαλείας λειτούργησαν Δημόσια Νοσοκομεία και ΕΚΑΒ, ενώ στην Απεργία συμμετείχαν Καθηγητές, Δάσκαλοι, καθώς και οι Δικαστικοί Υπάλληλοι.

Συμμετοχή έχουν δηλώσει οι Εργαζόμενοι σε Τουρισμό-επισιτισμό και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.

ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ πραγματοποίησαν Συλλαλητήριο στις 11 το πρωί, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ η Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ είχε προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί στα Προπύλαια.

Επισκέψεις: 0

FacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailFacebooktwitterlinkedininstagramflickrfoursquaremailby feather
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο