Σεμινάριο Επιμορφώσεως Κατηχητών 2024-2025 – Πρόσκληση για την Υποβολή Ερωτημάτων


Αγαπητοί-ές μας Κατηχητές-τριες,


   Άλλη μια Κατηχητική χρονιά πέρασε, με τη χάρη και τη βοήθεια του Θεού, αφήνοντας πίσω της όμορφες αναμνήσεις και ευλογημένες στιγμές μαζί με τα παιδιά, τους Νέους και τους Ιερείς Νεότητας- συνοδοιπόρους σας στο θεάρεστο έργο της Κατηχητικής Διακονίας, που σάς ανέθεσε η Μητέρα Εκκλησία! Κύριος στόχος όλων μας ήταν, είναι και θα είναι, να μορφωθεί ο Χριστός στις καρδιές και τις ζωές των παιδιών μας!
   Για να γίνεται αυτό το έργο πιο προσιτό στα παιδιά και φυσικά για να προσφέρονται και σε εσάς περισσότερα σύγχρονα μέσα διδακτικής και παιδαγωγικής κατάρτισης πρωτίστως δε θεολογικής το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας Ι.Α.Α., με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, διοργανώνει εδώ και 18 χρόνια το Σεμινάριο Επιμόρφωσης Κατηχητών-τριών, το οποίο βασίζεται κατ΄ έτος σε μία θεματολογία.
   Για τη νέα Κατηχητική χρονιά 2024-2025 υπάρχει έντονη η σκέψη και προφανώς και η ανάγκη, η θεματολογία του Σεμιναρίου να αφορά στα σύγχρονα προβλήματα αλλά και τους προβληματισμούς των παιδιών και των νέων μας!
   Γι΄ αυτό θα θέλαμε να ακούσουμε από εσάς μερικά από αυτά τα ερωτήματα που έχετε ήδη δεχτεί από τα παιδιά της Συντροφιάς σας και να σας ζητήσουμε να τα μοιραστείτε μαζί μας, ώστε να αποτελέσουν μέρος της θεματολογίας του φετινού Σεμιναριακού κύκλου Κατήχησης.
   Μπορείτε να μας καταθέσετε κάποια από τα ερωτήματα των παιδιών και των νέων, όλων των βαθμίδων Κατήχησης, στο mail: katixisi@neotita.gr ή στο τηλ. 213 0184431, ώστε να ομαδοποιηθούν από εμάς μέχρι και τα τέλη Ιουνίου και εν συνεχεία να αποτελέσουν τα δέκα βασικά θέματα των Εισηγήσεων, που θα αναπτυχθούν στο νέο Σεμιναριακό Κύκλο.

   Σας ευχαριστούμε θερμά για την άοκνη προσφορά σας στην Κατήχηση των παιδιών μας και ευχόμαστε ο Δωρεοδότης Κύριος να σας ευλογεί και να σας αγιάζει!

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
Δέσπως Σέχου 37
Τ.Κ. 11743 Ν. Κόσμος
Τηλ. 213 0184438 – 431

Views: 5


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο