Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος: «Ο Κορωνοϊός ήρθε, θα φύγει και θα έχουν αλλάξει πολλά» (VIDEO)


Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου  κ.κ. Ιερόθεος: «Ο Κορωνοϊός ήρθε, θα φύγει και θα έχουν αλλάξει πολλά» (VIDEO)

Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές» με τον Κορωνοϊό τόνισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος.

Μιλώντας στην Πρωινή Εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ιερόθεος σχολίασε την Τηλεδιάσκεψη, μέσω της οποίας Συνεδρίασε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος και τόνισε «Ο Κορωνοϊός ήρθε, αλλά θα φύγει και θα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα».

Χαρακτήρισε «πρωτόγνωρη κατάσταση το να μη γιορτάσουμε το Πάσχα, τη μεγαλύτερη Γιορτή του Χριστιανισμού», τόνισε ωστόσο ότι, «δεν υπάρχει πρόβλημα αφού δεν επιβάλλεται για ιδεολογικούς λόγους, αλλά για την Προστασία της Υγείας των Πολιτών».

«Άλλωστε οι Προσευχές είναι Δημόσιο γεγονός, όταν κάποιος προσεύχεται, προσεύχεται για όλη την οικουμένη» υπογράμμισε, εξηγώντας ότι «δεν αναιρείται η Προσευχή βάσει το μέρους που βρίσκεται».

Επισκέψεις: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο