Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρος: “Φοράω μάσκα ως απόδειξη αγάπης” (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρος παρότρυνε μέσω βίντεο τους ομογενείς να φορούν μάσκα, τονίζοντας πως και ο ίδιος φοράει ως απόδειξη αγάπης για τον συνάνθρωπό του.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

“Δεν φοράω τη μάσκα απλά για το φαίνεσθαι, αλλά τη φοράω ως απόδειξη αγάπης για τον συνάνθρωπό μου. Ο ιός αυτός είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. Αποτελεί μια υπαρκτή απειλή. Όλοι μας έχουμε κουραστεί από την πανδημία και όλοι μας λαχταρούμε να επιστρέψουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα στην κανονικότητα. Το ερώτημα που τίθεται όμως είναι με τι κόστος”.

Για τις ευάλωτες ομάδες είπε πως “στην ομογένειά μας υπάρχουν πολλοί αδερφοί και αδερφές μας που είναι ευάλωτοι κι έχουν την ανάγκη της προσοχής μας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αισθάνεσθε άτρωτοι, μπορεί κάποιοι από εσάς να προσβληθήκατε ήδη από τον ιό και να καταφέρατε να αναρρώσετε γρήγορα. Μπορούμε να προστατέψουμε ο ένας τον άλλον με μια πολύ απλή κίνηση, κίνηση αγάπης και αλτρουϊσμού”, τονίζοντας ότι “θα πρέπει να συμμορφωθούμε με τους κανόνες της κοινωνικής απόστασης, να αντέξουμε το βάρος του προσωρινού αποχωρισμού από τα αγαπημένα μας πρόσωπα και έτσι θα μπορέσουμε να ξανασυνατηθούμε σύντομα υγιείς”.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στο ποίμνιό του είπε “όταν βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο να δείξετε την αγάπη προς τον πλησίον σας, καλύπτοντας το πρόσωπό σας με τη μάσκα. Προστατέψτε τους άλλους, προστατέψτε τον εαυτό σας”.

Visits: 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαφημιστείτε στο Lavaron

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο